Has Parti'den, Ak Parti'ye katılım...

Gölbaşı’nda da HAS Parti’nin İlçe Başkanı Tahir Mermer ve yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen toplantı ile resmen AK Parti’ye katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Ak Parti’ye geçen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un  ardından partinin feshedilmesi ile birlikte de birçok il ve ilçede HAS Parti’den Ak Parti’ye katılımlar başladı.

Gölbaşı’nda da HAS Parti’nin İlçe Başkanı Tahir Mermer ve yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen toplantı ile resmen AK Parti’ye katıldı.

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törenle İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti’ye katılan Tahir Mermer ve ekibine rozetlerini taktı.

GÜZEL GELİŞMELER DOĞURACAK

Katılım programına bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Has Parti’nin kapanarak Ak Parti ile birleşmesinin Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Bu birleşme inşallah güzel gelişmeler doğuracak. Tek yumruk olan AK Parti’yi daha da güçlendirecek. Sayın ilçe başkanımızı ve yönetimini buraya birleşmek için davet ettik. Kendileri de bizim bu teklifimizi kırmadı ve buraya teşrif ettiler” dedi.

Karaaslan, konuşmasında parti tüzüğünden de bahsederek, yeni katılan Has partili üyelerin İlçe Danışma Meclisi Üyesi, Başkan Danışmanı, Teşkilat Uzmanı adı altında partide görev yapabileceklerini dile getirdi. 

MENFAATİNİ DÜŞÜNENİN PARTİMİZDE YERİ YOK

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, konuşmasında partiden istifa eden Duran Özkan’a da üstü kapalı göndermede bulundu. AK Parti’nin insan merkezli siyasi bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Ak Parti en üstün hizmetin insana yapılan hizmet olduğunu vurgular ve bunu uygular. Sulh ve barış içerisinde yaşamanın insana verilen değerle mümkün olacağına inanır” şekline konuştu.

AK Parti ailesi içerisinde kalanların parti amaç ve hedeflerin benimsemek gibi görevleri vardır. Partili hiçbir görevli partinin amaç ve hedeflerine aykırı davranışlar içerisine asla giremez.  Şayet kendi menfaatlerini partinin menfaatlerinin önüne çıkarırsa bu parti mensubumuz artık bizim üyemiz değildir. Bu sebeple dünyanın umudu olan partimizden umudunu kesen, parti için kendi çıkarlarını önde tutan arkadaşlarımızın ak parti ailesinde yer yoktur. Çünkü bu parti 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan ve milletin oyuyla iktidara gelen milletin partisidir. Bu partinin tabelasını bizler astık millet kurdu ve 10 yıllık süreçte Ak Parti Türkiye’de izlediği politikalarla hem Türkiye’ye hem de dünyaya markasını vurmuş partidir. Bizler Ak partinin birer neferleri olarak partimizin ilkeli ve seviyeli politikalarına uyum sağlamak zorundayız. Çünkü bu parti bireylerin değil milletin partisidir. Bizler kendi çıkarlarımızı ön plana çıkaramayız. Bu bizim politikalarımıza bizim partimizin dava adamlığına yakışmaz” dedi.

SIRT SIRTA, OMUZ OMUZA

Karaaaslan konuşmasının sonunda Has Parti’nin AK Parti’ye katılımından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Has Parti’den AK Parti’ye katılan Tahir Mermer de konuşmasında AK Parti’ye katılmış olmaktan dolayı gurur duyduğunu kaydederek, ‘Bundan sonra Önce Gölbaşı, sonra Türkiye felsefesiyle, Gölbaşımızı ileriye götürecek güzel bir birliktelik sağlayacağımıza inanıyorum. Omuz omuza güzel işler yapacağız. Genel Başkanımızın almış olduğu karar doğrultusunda bundan sonra sırt sırta, omuz omuza Gölbaşımızı güzel yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi. 

Rozet takma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kraaslan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Duran Özkan'ın istifasını değerlendirdi. Ayrıntıları birazdan...       

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER