Adayımızı açıklayacağız

Gazete büromuzu ziyaret eden Saadet Partisi (SP)Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Seçime en hazır parti Saadet Partisi'dir" dedi.

Adayımızı açıklayacağız
 Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte siyasi partilerde de hareketlenme başladı.  Yerel seçimler kapsamında çalışmalarına aylar öncesinde başlayan Saadet Partisi Gölbaşı’nda ziyaretlere başladı.

Gazete büromuzu ziyaret eden Saadet Partisi (SP)Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Saadet Partisi olarak 300 kişilik bir heyetle Türkiye’nin 81 iline ve 957 ilçesine ziyaret programı yaptıklarını” söyledi.

Aydın, bu ziyaretlerin amacının sorunları yerinde görmek ve derlendirmek olduğunun altını çizerek, “14-15 Ekim tarihlerinde de bütün il başkanlarımızla 2 günlük bir toplantı yapacağız. Eksiklerimiz, noksanlarımız varsa bunları gözden geçireceğiz. 1 yıl sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde bütün ilçelerimizde, Türkiye’de seçime gideceğiz. Her yerde en iddialı seçime girmek en büyük sonuçları almak için yoğun bir gayret içerisinde olacağız” dedi.

ŞUBAT AYINDA ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ
Aydın, Türkiye genelinde yapılan çalışmalara bakıldığında seçimlere en hazır partinin Saadet Partisi olduğuna vurgu yaparak Gölbaşı için belediye başkanı adaylarını Ocak – Şubat ayı gibi açıklanacağını ama şuan parti içinde konuşulan isimler olduğunu söyledi.

Aday belirleme sürecin hakkında da görüşlerini ifade eden Birol Aydın, diğer partilerin belirlediği isimlere göre hareket etmeyeceklerini Gölbaşı halkının desteğini ve teveccühünü alan bir isim olacağına vurgu yaptı Birol Aydın’ın gazetemize gerçekleştirdiği ziyarete ön plana çıkan en önemli hususlardan birisi ise her seçmenin ikinci bir tercihinin Saadet Partisi olduğunu konusu oldu ve seçmen sayısının %80’nin partilerine oy verebileceğini savundu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER