Kendi başına sistem kurdu

Ak Parti’den istifa eden Duran Özkan, İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın kendi başına sistem kurduğu için partisinden sitifa ettiğini söyledi.

Ak Parti’den istifa eden Duran Özkan, İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın kendi başına sistem kurduğu için partisinden istifa ettiğini söyledi.

Sürpriz bir kararla AK Parti’den istifa eden Duran Özkan, istifa etmesinde ki gerekçeleri Gölbaşı Net Haber’e açıkladı.

Gazetemiz temsilcisi Çiğdem Şirin’in ‘Neden istifa etme gereği duydunuz’ sorusuna ilk önce ‘Öyle gerekti öyle oldu. Bir sorun yaşamadım’ şeklinde cevap veren duran Özkan, ısrarlar üzerine ise ‘Ben söylerim de siz yazmazsınız’ dedi.

Açıklama yapmaktan kaçınan Özkan, sonrasında ısrarlara dayanamayarak, “Kamuoyu neden istifa ettiğinizi merak ediyor. İstifa etmenizin gerekçesi nedir?” sorusu üzerine Duran Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın kendi başına yönetim kurduğunu iddia etti.

Özkan, Karaaslan’ın kendine göre bir sistem kurmaya çalıştığını belirterek, bu sistemin içinde yer almayı da kendine yakıştıramadığını vurguladı. Özkan yaptığı açıklamada ‘Yeni Başkan kendine göre bir sistem kurmaya çalıştı. Belki kendince haklı olabilir. Ama bence yanlış bir sistem. Zaman zaman bu sıkıntıyı dile getirdim ve defalarca hatırlattığım halde duymak istemedi” şeklinde konuştu.

‘Onurlu bir insanım, onurumla yaşadım’ diyen Özkan, ‘Hiçbir zaman siyaset uğruna da onurumdan ödün vermedim” dedi. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER