En modern kurban pazarı

Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi modern kurban pazarını hizmete sundu.

En modern kurban pazarı
Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi modern kurban pazarını hizmete sundu.
Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi modern bir kurban pazarını hizmete sundu. Vatandaşlar, bayram öncesi kurbanlıklarını rahat bir ortamda alıp kesebilecekler. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, vatandaşların rahat ve temiz bir ortamda kurbanlıklarını alabilmeleri ve kesmeleri için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.
Gölbaşı Belediyesi tarafından Haymana Yolu Yavrucak Mahallesinde oluşturulan ve gece aydınlatması da kurulan kurban pazarında vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek bir pazar oluşturuldu. 80.000 m2 açık alana kurulan pazarda 120 kurban çadırı, 5.000 oto kapasiteli otopark, 100 et askılığı, 10 et doğrama masası, 1 dinlenme salonu, 250 kişilik mescit, 10 tuvalet, 4 sıcak suyu olan duş, 1 baskül, 20 kurbanlık sulama alanı yer alıyor. Ayrıca, kurbanlıklara ücretsiz olarak veteriner hekim tarafından sağlık kontrolü yapılırken, bölgede sinek ve sivrisinekle de mücadele ediliyor.
ÜCRETSİZ OTOBÜS SERVİSİ
Bu arada Gölbaşı Belediyesi tarafından kurban satış ve kesim alanına ücretsiz servis imkânı da sağlanıyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ankaralı ve Gölbaşılı hemşehrilerimizin rahat ve temiz bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirmeleri için Gölbaşı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da en modern kurban satış ve kesim alanını oluşturduk. Kurban satış bölgemizde her yer asfaltlı, temiz ve hijyenik. Kurbanlıkların sürekli uzman kontrolünde olması için de her türlü tedbir alındı. İnşallah her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza rahatça kurban ibadetlerini yapmalarını sağlamış olacağız.”
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2012, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER