06 NOLU FORMA BAŞKAN ODABAŞI’NIN

Ankaragücü Yönetim Kurulu Başkanı Bent Ahlat, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı makamında ziyaret etti.

06 NOLU FORMA BAŞKAN ODABAŞI’NIN
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaşadığı sıkıntılar yüzünden Süper Lig’den düşen Ankaragücü’nün tekrar eski günlerine dönmesi için her Ankaralı’ya görev düştüğünü açıkladı.

Ankaragücü Yönetim Kurulu Başkanı Bent Ahlat, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaşadığı sıkıntılar yüzünden Süper Lig’den düşen Ankaragücü’nün tekrar eski günlerine dönmesi için her Ankaralı’ya görev düştüğünü bildirdi.

“DESTEK VERELİM”

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankaragücü Başkanı Bent Ahlat’ın ziyaretinden dolayı memnun kaldığını ifade etti. Başkan Odabaşı, Ahlat ile yaptığı sohbette, Ankaragücü’nün tüm Ankara’nın takımı olduğuna dikkat çekerek “Asırlık çınarımız Ankaragücü’müzün elinden herkesin tutması ve destek vermesi gerekir. Bu desteği arkasına alacak Ankaragücü camiasını da inşallah sezon sonunda yeniden Süper Lig’de görürüz” dedi.

06 NOLU FORMA BAŞKAN ODABAŞI’NIN

Ankaragücü Başkanı Bent Ahlat da ziyaret sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na yanında getirdiği Yakup Odabaşı yazılı 06 numaralı Ankaragücü formasını hediye etti. Ahlat, Başkan Odabaşı’nı Ankaragücü’ne destek amaçlı olarak 17 Ekim tarihinde Gölbaşı’nda düzenlenecek toplantıya davet etti. Başkan Ahlat; “Ankaragücü Cumhuriyetin takımı, Ankara’nın takımı. Bu takımın yaşaması ve yükselmesinin mücadelesini veriyoruz. Ankaragücü’nü Ankaralılar oldukça ayakta tutacağız. Sizlerle birlikte de en iyi seviye getireceğiz” diye konuşarak Başkan Yakup Odabaşı’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2012, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER