Gölbek'li hanımlar Konya'da

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Gölbek köyünde yaşayan hanımlara Konya gezisi düzenledi.

Gölbek'li hanımlar Konya'da
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Gölbek köyünde yaşayan hanımlara Konya gezisi düzenledi.
 
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Konya Gezisine Gölbaşı Gölbek Köyünde yaşayan 30 bayan katıldı. Gölbaşı Gölbek köyünde yaşayan hanımlardan gelen talepler üzerine Konya’nın tarihi ve turistlik yerlerini hiç görmeyen bayanlar Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu ile tanıma fırsatı yakaladılar. Otobüs ile Konya’ya hareket eden bayanları Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan uğurladı.
 
Konya iline ulaşan hanımlar ilkönce Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan kahvaltının ardından görevli rehberler eşliğinde Mevlana Müzesi, Yeşil Türbe, Şems-i Tebrizi Türbesi, Sahip Ata Vakıf Müzesi, Alaaddin Tepesi, Meram gibi tarihi ve turistik yerleri gezdiler.
 
Gezi sonrası Konya’nın yöresel yemeklerini tadan hanımlar yemek sonrası çeşitli hediyelik eşyalar alarak alışveriş yapma imkânı da yakaladılar. Konya’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezen hanımlar akşam saatlerinde gezilerini tamamladılar.
 
Seyahat imkânı bulamayan ve ilk defa Konya’yı gören Gölbekli hanımlar düzenlenen Konya gezisi için Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.
 
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan gezi sonrası yaptığı açıklamada;
Ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini, seyahat etme imkânı bulamayan Gölbaşılı vatandaşlarımıza Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak imkânlarımız ölçüsünde tanıtma fırsatı sağlıyoruz. Bugünde Gölbekli bayanlarımızı Konya ili ile tanıştırdık. Bilindiği üzere Konya ilimiz, insanlık tarihi açısından önemli medeniyetlere sahne olmuş, oldukça zengin bir kültürün izlerini bağrında taşıyan, Mevlana gibi yetiştirdiği İslam büyükleri ile gönülleri fetheden, bir müze şehirdir. Umarım gezimizden ablalarımız, teyzelerimiz, Gölbekli hanımlar gezimizden memnun kalmışladır. Bu gezilerimizi önümüzdeki günlerde de talepler doğrultusunda gerçekleştireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2012, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER