Hukuki süreç başlatacaklar

CHP’li Ercan Şimşek, Odabaşı’nın tavrına sert tepki göstererek, ‘Hukuki süreç başlatacağız” dedi.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

CHP’li Ercan Şimşek, Odabaşı’nın tavrına sert tepki göstererek, ‘Hukuki süreç başlatacağız” dedi.

Meclis toplantısı sonunda açıklama yapan CHP’li Ercan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın daha öncede CHP’liler tarafından verilen bazı önergeleri okumayarak üstü kapalı geçiştirmesine tepki gösterdi.  

Ekim ayının ilk meclis toplantısında Belediye Başkanlık bünyesinde kiralık araç sayısı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi binası teras kısmında yapılan kapama işlemi ve Belediye Başkanlık binasına yapılan bakım, onarım işleri ile meclisten bilgi isteyen CHP’lilerin önergelerin Başkan Odabaşı’nın içeriğini okumadan ‘Yazılı cevap verilecek’ şeklinde geçiştirmesine CHP kanadından tepki geldi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

CHP Belediye Meclis Üyesi Ercan Şimşek meclis toplantısı sonunda yaptığı açıklamasında Odabaşı’nın okumadığı önergelerle ilgili “Hukuki süreç başlatacağız” diyerek, “Bu hukuki süreç devam ederken, bize ve önergelerimize yapılan demokratik olmayan davranışı bir süre engellemek ve halkın bunlardan haberi olması için önergelerimizi basın mensupları ile paylaşacağız.

KENDİNİ ELE VERİYOR

Şimşek, Odabaşı’nın bu tavrını önergelerin can alıcı noktaları olduğuna bağlayarak, “Başkan burada kendini ele vermiş oluyor. Demek ki o önergelerin içerikleri ile ilgili problemler var. Biz de bu problemleri hissettiğimiz için o önergeleri veriyoruz” şeklinde konuştu.

SORULARDAN KAÇIYOR

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal da ‘Belediye Başkanının tavrı ortadır” diyerek, “Biz çok net sorular soruyor. Ama Belediye Başkanı bu sorulardan kaçıyor. Kaçmanın ona bir faydası yoktur” yorumunu yaptı. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER