Binen biner, inen bir daha binemez...

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Duran Özkan’ın istifasını değerlendiren Osman Karaaslan, “Bizim trenimiz hızlı trendir, binen biner, inen binemez” dedi.

 Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Duran Özkan’ın istifasını değerlendiren Osman Karaaslan, “Bizim trenimiz hızlı trendir, binen biner, inen binemez” dedi.

BİNEN BİNER. İNEN BİNEMEZ

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Duran Özkan’ın istifası Gölbaşı Kamuoyuna bomba gibi düştü. Yerel seçimlere az bir süre kala AK Parti cephesinde yaşanan istifa sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın ilk yorumu ‘Biri gider, biri gelir’ olmuştu.

Has Parti’den Ak Parti’ye katılım töreni sonrasında basın mensuplarını sorularını yanıtlayan AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan yine ilginç bir değerlendirmede bulunarak, “Bizim trenimiz hızlı trendir, binen biner, inen binemez” dedi.

BU PARTİ KİŞİLERİN PARTİSİ DEĞİL.

Karaaslan, istifa ile ilgili olarak taraflarına resmi bir başvurunun olmadığını kaydederek, “Bugün resmi bir istifa elimize gelmedi ama kendisinin istifa ettiği söylemelerini doğruladığını basın mensuplarından öğrendik. Bu parti kişilerin partisi değil. Bu partinin tek lideri vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır” şeklinde konuştu. Partililer tarafından da alkış alan bu söylemlerinin ardından sözlerine devam eden Karaaslan, “Biz belediye meclis üyeliği yapmış Duran Özkan abimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yolu be bahtı açık olsun diyoruz” dedi.  

AK Parti’ye katılımların olup olmayacağı sorusuna da cevap veren Karaaslan, ‘Bizim trenimiz hızlı trendir, binen biner, inen binemez. Bu trenin durakları bellidir. Binmek isteyeni alırız ve yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER