Ülkü Ocakları'ndan ziyaret

Ülkü Ocakları Gölbaşı Başkanı Melih Molla ve beraberindeki heyet Gölbaşı Net Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ülkü Ocakları'ndan ziyaret

Genç ve dinamik ekibiyle Gazetemiz imtiyaz sahibi Ziya Özkan’ı bürosunda ziyaret eden Molla, ülkücü gençliğinin kamuoyunda bazı kesimler tarafından farklı lanse edildiğinin altını çizerek, bu algının doğru olmadığını dile getirdi.

ÜKÜCÜLER OKUYOR, OKUYACAK…

‘Ülkü Ocakları bir anlamda eğitim kurumudur’ diyen Molla, “Ben 15 yaşından bu yana Ülkü Ocakları’nın içerisindeyim. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’dır. Bu camianın amacı gençlerimize Türklük gurur ve şuuru, islam ahlak ve faziletini aşılamaktır. Ülkesini ve vatanını seven eğitimli, vizyon sahibi bireyler yetiştirmektir. Biz böyle gördük, bizden sonraki nesillerde böyle yetişecek. Ülkücüler okuyor ve okuyacak. Gelecekte bu ülkeyi Ülkü Ocağı terbiyesi almış, eğitimli, donanımlı kardeşlerimizin yönetmesini istiyoruz. Bu nedenle çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettiriyoruz.” dedi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Melih Molla, Ülkü Ocağı olarak eğitim ve öğretime ayrı bir önem verdiklerine dikkat çekerken, yeni eğitim-öğretim yılının da tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar getirmesini temenni ederken, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının milletimize ve Gölbaşımıza hayırlar getirmesi temennisine bulundu.

TÜRK BAYRAĞINA SARILI KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİ

Ziyaretin sonunda Ülkü Ocakları Gölbaşı Başkanı Melih Molla, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ziya Özkan’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek,  yayın hayatında başarılar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER