Festival'de Çocuklar Unutulmadı

Gölbaşı Şenliği’ne katılacak çocuklar, şenlik boyunca sürpriz gösterilerle gönüllerince eğlenecekler.

Festival'de Çocuklar Unutulmadı
 10. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliği’ne katılacak çocuklar, şenlik boyunca sürpriz gösterilerle gönüllerince eğlenecekler.

 10. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliği’       nde çocuklar da unutulmadı. Şenliğe katılacak çocuklar, şenlik boyunca sürpriz gösterilerle gönüllerince eğlenecekler.

20-21-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 10. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliğinde çocuklar için rengarenk show gösterilerini masal kahramanları ve palyaçodan oluşan 3 kişilik animasyon ekibi gerçekleştirecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çocukların aktivitelere aktif olarak katılarak eğlenmelerini sağlamak için bu yıl şenlikte küçükleri de unutmadıklarını bildirdi. Başkan Odabaşı, şenliğin başlangıcından son gününe kadar Atatürk Sahil Parkı şenlik alanında çocuklar için yarışmalar, danslar, oyunlar ve komik şovlar düzenleneceğini ifade etti.

SÜRPRİZ STANTLAR VAR

Başkan Odabaşı, çocuklar için şenlikte yüz boyama, şişme oyun grupları, engelli parkuru, zıp zıp ve tırmanma duvarı gibi çeşitli stantlar da kurulacağını açıkladı.    

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER