GÖL-DER'den PTT Müdürü Uçak'a ziyaret

Göl-Der yönetim kurulu üyeleri tayini çıkan PTT Müdürü Özbey Uçak'ı makamında ziyaret etti

GÖL-DER'den PTT Müdürü Uçak'a ziyaret
 14 yıldan beri Gölbaşı PTT müdürü olarak görev yapan Yüksel Uçak’ın Adana merkeze tayin edilmesinin ardından, ilçeye hizmetlerinden dolayı  vatandaşlar ve dinamikler  teşekkür edip, yeni görevinde başarılar diliyor. 

         Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği Başkanı İsa Ömercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de PTT Müdürü Yüksel Uçak’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

           GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan tarafından ilçeye hizmetleri anısına plaket verilen PTT Müdürü Yüksel Uçak’ın ziyaretine daha sonra da Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da katıldı.

        Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, PTT Müdürü Yüksel Uçak’ın uzun yıllardan beri Gölbaşı’na hizmet verdiğini belirterek, başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar diledi. 

         GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan,   Gölbaşı’nda görev yapan yöneticilerin mutlaka güzel katkıları olduğunu belirterek, “ 14 yıl Gölbaşı’nda, 16 yıl Bala’da görev yapan PTT Müdürü Yüksel Uçak’ın hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. “dedi.

  HEP BİRLİKTE CENAZE EVİNE ZİYARETE GİDİLDİ…

    PTT Müdürü Yüksel Uçak’ın yanından ayrılan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve GÖL-DER Yöneticileri Gölbaşı’nın ilk belediye başkanı rahmetli Bekir Gönenç’in vefat eden eşi Ruziye Gönenç ‘in (95) evine ziyarette bulundular.

       Gölbaşı’nın ilk belediye başkanı Bekir Gönenç’in 3 kardeşi tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile  GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra ayrıldılar.

      Ruziye Gönenç’in cenazesi yarın merkez camisinden Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER