Nereye reklam yapacaklarını şaşırdılar

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, Altgeçite yapılan reklam panolarına tepki gösterdi

Nereye reklam yapacaklarını şaşırdılar
  Gölbaşı Alt Geçitine Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmetlerini tanıtmak amacı ile keskin saclarla ve metallerle yapılan reklam çalışmalarına  CHP’li Aksakal’dan tepki geldi.

 Aksakal yaptığı açıklamada yapılan reklam çalışmalarının insanların geçişini engellediğine ve hoş bir görüntü oluşturmadığına vurgu yaparak, Gölbaşı Belediyesi’ni eleştirdi.

 KESKİN SAÇLARDAN YAPILMIŞ

Aksakal, Altgeçitin o günün koşullarında nüfusun 15.000 olduğu dönemlerde yapıldığını dile getirerek, “Bugüne geldiğimizde nüfusumuz 120.000 olmuş. Aynı altgeçitin belediyemiz tarafından genişletilmesi gerekirken aksine iyice daraltılıyor. Keskin demir saclar ve metallerden yapılan reklam panoları çirkin bir görüntü oluşturmasının yanı sıra tehlike de arz ediyor. Gölbaşı Belediyesi artık nerelerde kendi reklamını yapacağını şaşırdı. Zaten Gölbaşı’nın birçok yerinde reklamını görüyoruz. Bu reklamlar yetmemiş ki bir de zaten dar ve küçük olan alt geçitte reklam yapıyorlar. Altgeçit’te bu reklama ne gerek vardı” şeklinde konuştu ve bu panoların biran önce kaldırılması gerektiğni söyledi. 

 

 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER