Dalga mı geçiyorsunuz?

Haymana yolunda kaldırımlara yapılan engelli yürüş şeridinin bittiği nokta bu kadar da olmaz dedirtti.

Dalga mı geçiyorsunuz?

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN...


 Haymana yolunda kaldırımlara yapılan engelli yürüş şeridinin bittiği nokta bu kadar da olmaz dedirtti.

Ankara büyükşehir Belediyesi tarafından Haymana Yolu genişletme çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalarda sona gelinirken, kaldırımlarda yapılmaya başlandı.

Haynaman yolunda yayaların kullanması için yapılan kaldırım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları gören vatandaşların gözünden kaçmayan bir görüntü 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. 

Engellilerin kaldırımlarda rahatça yürüyebilmesi için yapılan engelli yürüyüş şeridi çalışmaları sürerken, bazı noktalarda engelli yürüyüş şeritlerinin elektrik trafolarına denk gelmesi tepki topladı.

Objektiflerimize yansıyan görüntüde Trafonun üzerinde 'ilan yapıştırmak yasaktır' yazarken vatandaşlar ise 'İlan yapıştırmak yasak ama engelli yapışabilir' yorumunu yaptı. 

BAKIŞ AÇILLARINI ORTAYA KOYDULAR

CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal da yaptığı açıklamada 'Daha önce AK Partili Mileltvekili'nin 'Engellileri adam yerine koyduk' cümlesi ile burada  engelli kardeşlerimiz için yapılan engelli yürüş şeridinin trafoyla çakışması engellilere bakışının göstermelik olduğunu net ortaya koymuştur" dedi. 




Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER