Taşpınar'a yakışır kültür merkezi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “4 katlı olarak yapılacak cami ve kültür merkezinin Taşpınar’a ve Gölbaşı’na yakışır bir eser olacak” dedi.

Taşpınar'a yakışır kültür merkezi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “4 katlı olarak yapılacak cami ve kültür merkezinin Taşpınar’a ve Gölbaşı’na yakışır bir eser olacak” dedi.

Arsası Gölbaşı Belediyesi tarafından tahsis edilen Taşpınar Mahallesi Camii ve Kültür Merkezi'nin temeli Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın katılımlarıyla törenle atıldı. Başkan Odabaşı, cami ve kültür merkezinin hayırlı olması dileğinde bulunarak “4 katlı olarak yapılacak cami ve kültür merkezinin Taşpınar’a ve Gölbaşı’na yakışır bir eser olacak” dedi.

“HİZMET YARIŞINDAYIZ”

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nın her köşesine hizmet götürebilmek adına adeta zamanla yarıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Yemyeşil doğası, eşsiz gölleri ve sıcakkanlı insanlarıyla her şeyin en iyisini hak eden ilçemizi, hayallerin de bir atım ötesine taşıyabilmek için, Gece gündüz demeden çalıştık. Yüce Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle, Gölbaşı’mızın çağdaş bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağladık.”

Özverili çalışmaların ürünü olacak bir eserin daha temelini atmak için buluştuklarını belirten Başkan Odabaşı, “Taşpınarlı hemşehrilerimizin mahalle kültürünü yaşatacakları, tüm özel günlerinde güvenle kullanacakları, mahallemize yakışır bir kültür merkezi ile birlikte, mahallemize yakışır güzellikte olacak cami inşaatımızın temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

4 KATTAN OLUŞUYOR

Taşpınar Mahallesine yapılacak kültür merkezi toplamda 4 kattan oluşacak. Tesiste 460 metre kare cami, 770 metrekare kültür merkezi, bay bayan lavaboları, çok amaçlı salonlar, kuran kursları, mutfaklar ve dernek odaları yer alacak. Cami ve kültür merkezinin inşaatı Taşpınar Mahallesi cami yaptırma derneği tarafından yapılacak.

Cami ve kültür merkezinin temel atma törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Fakültesi Dekanı Nevzat Aypek, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Taşpınarlılar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER