Hız kesmeden hizmetlere devam..

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye meclis üyeleri ile birlikte Örencik Mahallesini ziyaret etti. Başkan Odabaşı, mahallelere hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini açıkladı

Hız kesmeden hizmetlere devam..

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Örencik Mahallesine yaptığı ziyarette vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Odabaşı, Örencik’e 4 yılda büyük hizmetler yaptığını ifade ederek, hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

ALTYAPI VE SUKESEN SORUNU

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahallenin alt yapı ve Sukesen Deresine taş ocaklarından akan kirli su olduğuna dikkat çekerek, “Örencik Mahallemizin alt yapı çalışmalarının hemen başlaması için Büyükşehir Belediyesi Meclisine önerge verdik. Sorunun kısa sürede çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüştük” dedi.

Gerder bölgesindeki taş ocaklarının Sukesen Deresini kirletmesinin önüne geçmek için çaba harcadıklarını belirten Odabaşı, bölgeye Gölbaşı Belediyesi olarak su çökertme havuzu yaptıklarını söyledi. Odabaşı, “Taş ocaklarından akan sular artık su çökertme havuzunda süzgeçten geçtikten sonra temizlenerek akıyor” diye konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Bu arada Örencik Mahallesi Muhtarı İbrahim Karagöz, Başkan Yakup Odabaşı'na mahallelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER