Emniyet göz açtırmyor...

Gölbaşı Emniyeti asayiş ekipleri ilçe merkezinde yapmış olduğu çalışmalarla suçlulara geçit vermiyor.

Emniyet göz açtırmyor...
 Gölbaşı Emniyeti asayiş ekipleri ilçe merkezinde yapmış olduğu çalışmalarla suçlulara geçit vermiyor. Haziran ayında göl kenarında bulunan teknede yapılan hırsızlarını yakalayan Gölbaşı Emniyeti, mazot hırsızlığı, inşaat malzemeleri hırsızlığı, akü hırsızlığı, işyeri hırszılığı gibi bir çok hırsızlık olayınının faillerini yakalarken, geçtiğimiz günlerde bir işyerine yapılan pompalı saldırının faillerini de yakaladı.

TEKNE HIRSIZLARI YAKALANDI

Haziran ayında bir teknede meydana gelen hırsızlık olayını açığa kavuşturan Gölbaşı Emniyeti, şüpheli T.Y.’yi  yakaladı. Yakalanan şüpheli T.Y. sevk eidldiği mahkemece tutuklandı.

MAZOT HIRZISLARI YAKALANDI

Gölbaşı İncek mahallesinde iş makinelerinden mazot çaldığı öne sürülen şüpheliler N.D. ve E.G. emniyet ekiplerince yakalandı.  Yakalanan şüpheliler N.D. ve E.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

POLİSTEN KAÇAMADILAR

Kızılcaşar mahallesinde bir inşaatten kalıp çaldıkları iddia edilen R.K. ve E.K. adlı şüpheliler yakalandılar. Sorguları tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarılan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

KURUYEMİŞ HIRSIZLARI YAKALANDI

Karşıyaka mahallesinde faaliyet gösteren bir kuruyemişçiden içki çaldıkları iddia edilen H.B.Ş ve M.Ç  adlı şüpheliler mahkemeye sevk edildiler. Yaşları küçük olduğu tespit edilen H.B.Ş ve M.Ç  çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar.

POLİS YAKALADI, MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Hakkında yakalama kararı bulunan ve 11 ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından aranan ve 24 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilen M.K. Gölbaşı emniyetince yakalanıren, şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

POMPALI SALDIRININ FAİLİ BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde Cemal Gürsel Caddesi’nde meydana gelen işyerine yapılan pompalı tüfekle saldırının falilinide yakalayan Gölbaşı Emniyeti, şüpheliyi mahkemeye sevk etti. Şüpheli O.A çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER