Şimşek'ten Öğretmenler günü mesajı

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şimşek'ten Öğretmenler günü mesajı
 CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan Şimşek, duygularını anlatacak kelime bulamadığını ifade etti.

Başkan Şimşek, “  Bu yıl 24 Kasım’ı Eğitim sistemimizin belirsizlikleri içerisinde karşılıyoruz” diyerek mesajında şu ifadelere yer verdi:  

“Değerli öğretmenler, umudumuz öğretmenler  

          Sizlere hitap etmek için uygun bir kelime bulmakta zorlanıyorum. Hem umutlarımı hem üzüntülerimi, hem derin minnet duygularımı hangi kelime anlatır bilemiyorum.

Hepinizin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyorum.

           24 Kasım öğretmenler günü hepinize, hepimize kutlu olsun.       

          Bu yıl 24 Kasım’ı Eğitim sistemimizin belirsizlikleri içerisinde karşılıyoruz .Üstelik bu gidişata dur demezsek bugünleri arayacağımız da gün gibi ortadadır.

 

          Öğretmen olmaya hak kazanıp öğretmenlik yapamayan binlerce değerimizi, bu yolda canlarını kaybetmeyi göze almış gencecik öğretmenlerimizi kaybettiğimiz, yani gelecek umutlarımızın karartıldığı günlerdeyiz.

            Şimdi dur demenin tam zamanıdır.  Geleceğimizin kaynağı yeni nesillerimizi yetiştirirken sürülme korkusu olmadan görev yapmak , geçim derdine düşmeden ek iş aramak zorunda kalmadan özgür bir nesil yetiştirebilmek ve sözleşmeli adı altında sömürülmemek için ŞİMDİ  dur deme zamanıdır.

              Gelin yarın 24 Kasım’ları tekke ve zaviyelerde kutlamak zorunda kalmadan, karanlık zihniyetlerin ülkemizin gencecik beyinlerini karartmasına göz yummadan elele verelim.

             El ele daha özgür daha aydınlık daha demokrat daha insancıl nesillere yol verelim. Yolunuz açık olsun değerli öğretmenlerim nice 24 Kasım’lara”

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER