Gönüllü Öğretmenlerden şaşırtan süpriz

Gölbaşı Gençlik Derneği’nde düzenlenen öğretmenler günü kutlaması ilginç anlara sahne oldu.

Gönüllü Öğretmenlerden şaşırtan süpriz
 Gölbaşı Gençlik Derneği’nde düzenlenen öğretmenler günü kutlaması ilginç anlara sahne oldu.

Hayır severler gönüllü öğretmenlere sürpriz yapıp öğretmenler gününü kutlayınca gönüllü eğitimciler şaşkına döndü.

Dernek Başkanı Onur Altay’ın hazırladığı sürpriz kutlama gönüllü öğretmenleri şaşırtırken, hayır severler ve öğrencilerde bir araya gelme imkanı buldular.

OSMAN GÖKÇEK DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ

Altay, sekiz yıldır bu eğitimin faaliyetinin sürdürüldüğü, binin üzerinde öğrencinin sınavlara hazırlandığını ve gösterdikleri çalışmaların eğitim okyanusunda bir damla olduğunun bilincinde olduklarını vurguladığı konuşmasında, Gölbaşı gençliğine desteklerini bir an olsun esirgemeyen Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek’e, gönüllü eğitimcilere, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayırseverlere ve basın mensuplarına teşekkür etti.

HAYIRSEVERLER GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Onur Altay’ın hazırladığı sürpriz programda daha sonra hayırseverler, gönüllü öğretmenlerin gününü kutladılar ve öğrencilerle sohbet etme şansı buldular.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta’nın öğrencilerle birebir sohbet ederek, gelecek planları hakkında hedeflerini belirlemeleri gerektiğini söyleyerek nasihatte bulundu.

Öğrenciler ise hayır severlere neden Gölbaşı Gençlik Derneğini tercih ettiklerini sebepleri ile açıklarken, güzel bir eğitim almalarında katkısı bulunanlara ve TÜGEF Genel Başkanı Osman Gökçek’e teşekkür ettiler.

fotohaber.20120509140901.jpg

ONUR ALTAY MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERENLERİ AÇIKLADI

Dernek binasında düzenlenen programın ardından Onur Altay, Mogan Sosyal Tesislerinde davetlilerini misafir ederek yemek ikramında bulundu.

Gölbaşı Gençlik Derneği Başkanı Onur Altay’ın gönüllü öğretmenler için düzenlediği kutlama programına kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen isimleri MEB Müsteşarı Murat Bey Balta, Mali Müşavir Ramazan Şimşek, Atılım Gayrimenkül Sahibi Mehmet Atak, Berat Çakır, Barış İnşaat Sahibi Hürriyet Ergezer, Aynet Bilişim Tarık Yıldırım, Bulut Bilişim Sinan Bulut, Pro-Göl Mühendislik Arif Küçük, İkiler Otomotiv Mehmet Atay, Kütahya Porselen İç Anadolu Bölge Bayii Ayhan Gencay, Yıldırım İnşaat Ahmet Yıldırım, Danışman Emlak Hacı Okman, Gökhan Koç, Bilge 2000 Dershanesi Hasan Tatlı olarak açıkladı.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2012, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER