Yılların CHP'lisi AK Partili oldu...

Belediye Eski Başkanı Erdal Eren yaptığı konuşmasında, kendisinin AK Parti’ye kaydedilmesinin ahlaksızca ve sorumsuzca olduğunu kaydetti.

 Sahte üye skandalı kamuoyunda yankı uyandırırken, CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın yaptığı açıklamalarda Gölbaşı gündemine bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama Yapan CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, yılların CHP’lisi ve Gölbaşı’nda iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Erdal Eren’inde AK Parti’de üye olarak gözüktüğünü iddia etti.

Yapılan basın açıklamasında hazır bulunan Belediye Eski Başkanı Erdal Eren yaptığı konuşmasında, kendisinin AK Parti’ye kaydedilmesinin ahlaksızca ve sorumsuzca olduğunu kaydetti.

KINIYORUM

Eren, “Bu usulsüz olayı kınıyorum” diyerek, “Siyasi kimliğimi bile bile beni haberim olmadan AK Parti’ye üye yapmaları, ahlaksızlıktır. 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve CHP’li birisi olarak AK Parti’ye üye yapılacağım hiç aklıma gelmezdi. El ele sıkışıyor, yüz yüze bakıyorsak bu, o partili olunduğu anlamına gelmez, sinirlenmemek elde değil, bu olay hangi siyasete hangi ahlak kurallarına uyar’’ şeklinde konuştu.

NOTER KANALI İLE SUÇ DUYURUSU

AK Parti’ye üye yapıldığını tesadüfen öğrendiğini belirten Erdal Eren, yapılan usulsüzlük hakkında noter kanalı ile suç duyurusunda bulunacağını belirterek, “Sinirlenmemek içten değil. Hele ki belirgin insanları kaydetmek hangi siyasete uyar. Bu siyasi bir komplodur. CHP’de var olmuş bir insanın siyasi kimliği ile oynanıyor, itibarı zedeleniyor. Noter kanalı ile suç duyurusunda bulunacağım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2012, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER