Kafalar karıştı....

'Sahte Üye' iddiaları kafaları karıştırdı...

Kafalar karıştı....
Ak Parti’de sahte üye skandalı sıcaklığını hala korurken CHP Gölbaşı İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Şimşek’in 125 üyenin, üyeliğinin düştüğünü ve aralarında iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Erdal Eren’in de bulunduğu birçok üyenin AK Parti’ye üye yapıldığı iddialarının ardından gözler AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatına çevrildi.

AK Parti’yi kesin bir dille eleştiren ve CHP’ne üye iken nasıl Ak Parti’ye üye yapıldıklarını sorgulayan CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dan konuyla ilgili bir açıklama bekliyor.

ÇELİK NET KONUŞTU…

KİM YAPARSA PAHALIYA ÖDETİRİZ…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, birçok CHP'linin bilgisi dışında AK Parti'ye üye gösterildiğine ilişkin haberler üzerine, "Yapılan incelemeler sonucunda kasten ve bilerek bir başka partide üye olan bir ismi getirip bizim partiye sadece üye sayısını abartmak ve kabartmak için bunu yaparsa biz o kişiye bu yaptığının hesabını sorarız ve bunu ona ödetiriz" dedi. 

AK PARTİ DE ÜYELİĞİ DÜŞENLER VAR…

CHP’nin iddialarının ardından AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın basın açıklaması yapıp yapmayacağı netlik kazanmazken, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nda da 400’e yakın kişinin vefat, iki partiye üyelik gibi çeşitli nedenlerle üyeliğinin düştüğü hatta yönetim kurulunda görevli bazı isimlerin ise bilgileri dışında başka partilerde üyeliklerinin olduğu yönünde söylentiler de var.

MHP ARAŞTIRACAK

Öte yandan, AK Parti’de yaşanan sahte üye skandalı iddialarının ardından MHP cephesi de harekete geçti. MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Genel Merkez’den bu durumun araştırılması ile ilgili talimat aldıklarını ve aynı durumun kendi partilerinde söz konusu olup olmadığının araştırmasını yapacaklarını belirtti.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, yapacakları inceleme araştırmaların ardından bir basın açıklaması yapacaklarını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER