Nuray Mert Erdoğan'dan çekiniyor mu

imc Tv ekranlarına konuk olan Nuray Mert'e Erdoğan'dan çekinip çekinmediği soruldu.

Nuray Mert Erdoğan'dan çekiniyor mu
 Nuray Mert, dün Birgün gazetesinin ilk sayafasında yer alan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gözleri üzerine çekilmiş siyah bantüzerinde kendisinin de aralarında olduğu beş yazarın isimlerinin olduğu ilanı eleştirdi.

BEN YAZARIM DİYE SÖZ VERMEDİM

İlanı eleştiren diğer gazetetecilere katıldığını belirten Mert, ismi kullanılan gazetecilerin ilandan haberdar olmamasının da önemli olduğunu vurguladı."Birgün'de yazmayacak mısınız?" sorusuna Mert, "Ben öncelikle, herkesin olduğu iki toplantıya katıldım. Olumlu bir şey olabileceğini düşündüm. Bir katkı sunabileceğimi söyledim. Bunun bir yazarlık şeklinde olup olmayacağı konusunda, verilmiş bir sözüm olmadığı gibi, 'Ben böyle bir söz şimdi veremem' dedim" dedi.

"BAŞBAKAN'DAN ÇEKİNMİYORUM"

Başbakan Erdoğan'ı kızdırmaktan çekinmediğini ifade eden Nuray Mert sözlerine şöyle devam etti: "Ben Başbakan'ı da kızdırmaktan hiç çekinmiş bir insan değilim. Hâlâ da çekinmiyorum. Açıkça da söylüyorum. Başbakansa başbakan. Bende müstakil, özgür bir insanım. Onu kızdıracağım diye bir çekincem yok. Ama kızdırayım diye de bir çabam yok. Öyle bir korkum yok. Medeni bir insanın böyle korkuları olmamalı. Az önce de söyledim: Ben Radikal muhalefetten yanayım. Ucuz muhalefet yapmam."

Nuray Mert'e Erdoğan'dan çekiniyor musunuz sorusu

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER