Yiğit Bulut: Atatürk' de zehirlediler - izle

Nizamülmülk'ten beri böyle geldi.. Ümmeti ve milleti için çalışan yok edildi. ATATÜRK'Ü BİLE ZEHİRLEDİLER..

Yiğit Bulut: Atatürk' de zehirlediler - izle
 ENSONHABER.com/DETAY HABER Turgut Özal'ın mezarının açıldığı şu günlerde zehirlendiği iddiaları gündemi meşgul ederken Yiğit Bulut'tan çok tartışılacak bir iddia geldi.

NİZAMÜLMÜLK'TEN GÜNÜMÜZE BU BÖYLE

24 TV'de ekrana gelen tartışma programında açıklamalarda bulunan Yiğit Bulut, Büyük Selçuklu Devleti'nin veziri ve Siyasetname adlı öğütler kitabı yazarı Nizamülmülk'ten günümüz ümmeti ve milleti için çalışan kim varsa ortadan kaldırıldığını iddia etti.

ATATÜRK'Ü BİLE ZEHİRLEDİLER

Batı'nın Ortadoğu siyaseti olarak aynı olayların Osmanlı'da da yaşandığına dikkat çeken Bulut, Fatih Sultan Mehmed'in ve birçok Sadrazam'ın zehirlendiğini ya da kafası kesilerek yok edildiğini hatırlatırken, izleyiciden gelen "Turgut Özal'ı da bu yüzden zehirlediler" tweetine karşılık "Ben bir adım daha ileri gidiyorum, Atatürk'ü bile bu yüzden zehirlediler" iddiasında bulundu.

HEP BATI'NIN OYUNLARI

Yiğit Bulut'a göre batılı devletler Kanuni'nin ölümünden sonra Osmanlı'nın iç yapısındaki oyunlarını hiçbir zaman elden bırakmadı. Yine Bulut'un iddiasına göre Batı'nın Türkler ve Müslümanlar üzerindeki oyunları Cumhuriyet döneminde de devam etti. 2003 yılındaki AK Parti iktidarına kadar güçsüz liderlerin yönettiği Türkiye'yi kimin yöneteceği de Yiğit Bulut'a göre bu güçler tarafından belirlendi.

Bir izleyici bu sözlere paralel olarak "Turgut Özal da bu yüzden zehirlendi"tweetine Yiğit Bulut "Bence Atatürk'ü de bu yüzden zehirlediler" dedi.

YİĞİT BULUT: ATATÜRK'Ü BİLE ZEHİRLEDİLER

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER