Ramazan Şimşek MHP rozetini taktı.

AK Parti'den istifa eden Ramazan Şimşek MHP'ye katıldı.

 AK Parti'den istifa eden Ramazan Şimşek yaklaşık 50 kişilik bir grupla MHP'ye katıldı. MHP seçim bürosunada gerçekleştirilen katılım töreninde Şimşek'in ilk mesajı MHP'ye katılmış olmaktan dolayı mutluluk duyduğu yönünde oldu.

Başkan Yakup Odabaşı Şimşek'in MHP'ye katılımıyla ilgili olarak "Ramazan Şimşek ve ailesi gemişte de bizimleydi şimdi de bizimle" derken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya 'Ramazan Şimşek yuvasına hoş geldi' yoruumu yaptı.
MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ise Şimşek'in bu katılımıyla MHP'nin gücüne güç kattığını dile getirdi. 

Ak Parti (AKP)’de verilen sözlerin tutulmadığı ve vefasızlık olduğu gerekçesiyle partisinden istifa eden AKP Gölbaşı Eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve çok sayıda AK Parti üyesi, düzenlenen bir törenle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne katıldı. AKP’den istifa eden Ramazan Şimşek ve arkadaşlarına, MHP Gölbaşı Seçim Bürosu’nda düzenlenen bir tören ile MHP rozeti takıldı. Şimşek’in rozetini MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ile Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı birlikte taktı.
GÖLBAŞI İÇİN OMUZ OMUZA
Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, katılım töreninde yaptığı konuşmada AKP’den istifa edip MHP’ye katılan AKP Eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve arkadaşlarına, MHP’ye gelmelerinden dolayı teşekkür edip şunları söyledi; “Gölbaşımız gün geçtikçe gelişiyor ve güzelleşiyor. Hem fiziki hem de sosyal projelerimizle Gölbaşımızı marka kent olmaya aday bir şehir haline getirdik. Bütün bunları sizlerin desteği ile yaptık. Bugün de siyasette tecrübeli bir arkadaşımızın partimize katılımı bizi onurlandırmış ve gücümüze güç katmıştır. Biz hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe vererek Gölbaşımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu katılımın başta partimize, Ramazan kardeşimize, diğer arkadaşlarımıza ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum.”
HASRET BİTTİ, YUVAYA DÖNDÜLER
Katılımın Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç verdiğini belirten MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, “ Bugün ilçe teşkilatımız ve partimiz için çok önemli bir gün. Gün geçtikçe güçlenmeye, bütünleşmeye devam ediyoruz. Ramazan kardeşimiz ve bize katılan tüm arkadaşlarımıza partimize hoş geldiniz diyorum. Bu çatı kendilerinin yuvasıdır. Hasret bitti yuvaya döndüler. İnşallah birlikte daha da güçlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. MHP Gölbaşı Seçim Bürosu’nda gerçekleşen tören ile MHP’ye katılan Ramazan Şimşek de, kendisi ve kendisiyle birlikte AKP’den istifa edip MHP’ye katılan tüm arkadaşları adına Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirip törene katılan herkese teşekkür etti. MHP Gölbaşı Seçim Bürosu’nda düzenlenen katılım törenine MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, MYK üyeleri, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, belediye meclis üyeleri, MHP ilçe yöneticileri, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özdemir, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, mahalle muhtarları ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı.
Ayrıntılar videolar birazdan...

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER