DSP'DEN AK PARTİYE BÜYÜK KATILIM

Gölbaşı Demokratik sol parti İlçe Başkanlığı Aldığı kararla Gölbaşı'nda Ak Parti Saflarına katıldı.

DSP'DEN AK PARTİYE BÜYÜK KATILIM
 DSP ilçe başkanı Celal Ertürk ve DSP ilçe yönetimi Ak Parti saflarına katıldılar.

Ak PArti saflarında yer almanın mutluluğunu anlatan ve DSP Gölbaşı ilçe Başkanı Celal Ertürk, Zamanında bizim genel başkanımız merhum başbakanımız Sayın Bülent Ecevit'e oynanan oyunların, şimdi de hükümete ve Ak Partiye oynandığının farkına vardık. Bizler bu oyunlara sessiz kalmıyacağız ve sonuna kadar Ak Partiyi destekliyeceğiz" dedi.

DSP ilçe yönetimi le Ak Parti saflarına katılması Ak PArti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ı da mutlu etti. Karaslan mutluluğunu şu sözlerle ifade etti.

Katılımlarından dolayı mutlu olduklarını ve gücümüze güç kattıklarını ifade eden Karaaslan, Partimize ve hükümetimize oynanan oyunları DSP fark etti. Çünkü geçmişte aynı oyunlar Merhum Bülent Ecevit'e de oynanmıştı. Bizler DSP 'nin Ak partiye destek vermesinden çok mutlu oluruz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

Öte yandan parti rozetlerini kendi elleriyle takan Ak PArti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ise, katılımlarından ve desteklerinden dolayı DSP İlçe Başkanı ve değerli yönetimine teşekkürlerini sunarken, Merhum Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit 'e oynanan oyunların aynısının bizlerede oynandığına dikkat çekti. Her iki liderinde yönetici ve yapıcı olduğundan bizlerin hiç bir kuşkusu yoktu. Ben inanıyorum ki eğer bu oyunlar Sayın Ecevit'e oynanmasaydı çok büyük işler başaracağına inanıyorum diyerek Ak Parti rozetlerini taktı.




Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER