Photoshop değil gerçek. Gökçek'e sevgi seli

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Melih Gökçek, Haymana Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı öncesi gittiği Oyaca’da büyük bir sevgi seli ile karşılandı

Photoshop değil gerçek. Gökçek'e sevgi seli
 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Melih Gökçek, Haymana Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı öncesi gittiği Oyaca’da büyük bir sevgi seli ile karşılandı.

Binlerce Oyacalıya hitap eden, hem ülke gündemini değerlendirdi hem de yerel seçimler sonrası Oyaca’ya ve Gölbaşı’na yönelik projelerini anlatarak pek çok müjde verdi.

“Oyaca seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Gökçek, meydanda ellerinde Ak Parti ve Türk bayraklarıyla toplanan binlerce Oyacalıya yönelik yaptığı konuşmasına ülke gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarıyla başladı.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında nereden nereye geldiğini rakamlarla aktaran Başkan Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinin ve AK Parti iktidarının büyük yatırımlarının başta Amerika'da Cumhuriyetçi neoconlar olmak üzere pek çok derin güç tarafından yıpratılmaya çalışıldığını vurguladı. Uluslararası faiz lobileri ve Türkiye uzantısı baronlar tarafından organize edilen Gezi Parkı eylemleri ve üniversite olaylarında başarısız olunduğunu dile getiren Başkan Gökçek, 17 Aralık operasyonu ile de “kutuya bak” denilerek, vatandaşın cebinden ve devletin kasasından 300 katrilyon liranın çekildiğini ifade etti.

Oyacalılardan kendileri için, çocuklarının geleceği için bu seçimleri genel seçimler olarak değerlendirmelerini isteyen Başkan Gökçek, AK Parti oylarını yüzde 50'nin üzerine çıkarmalarını istedi.

ÜÇLÜ OLALIM GÜÇLÜ OLALIM
“Oyunuzu kendi istikbaliniz için yüzde 50'nin altında olmamak kaydıyla AK Partiye verin. Biz sizlerin destek ve dualarınızı istiyoruz. Desteklerinizi eksik etmeyin, Büyükşehir Belediyesi olarak, Gölbaşı olarak, Oyaca olarak, AK Parti iktidarı olarak üçlü olalım güçlü olalım” sözleriyle bitiren Başkan Gökçek, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Murat Bey Balta ile Oyacalıları selamladı.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER