Ak Parti'den Seçimleri Kazanacak Liste!

Meclis üyeleri listesi ile küskünlük olacağı iddialarını çıkaranlarının asılsız olduğunu ispat eden Ak Parti, birlik ve beraberlik mesajı vermekle kalmadı bunu tüm seçmenlere gösterdi.

Ak Parti'den Seçimleri Kazanacak Liste!

Ak Parti'de aday açıklandıktan sonra partiye olacak küskünlüklerin hat safhada olacağı yönünde çıkan dedikodulara en güzel cevabı Ak Parki Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Başkanı Adayı Fatih Duruay ve Ak Parti  Kurmaylarının hazırladığı meclis üyeleri listesi verdi.

RAKİPLERİN ELİ KOLU BAĞLANDI

Meclis üyeleri listesinin birinici sırasında Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkanı A. Adayı olan Murat Bey Balta yer aldı. Üst düzey bürokratlık yapan ve gönlünde Gölbaşı ve Ak Parti sevdasını taşıyan Bey Balta bu tutumunu gurur ve kibir yapmadan meclis üyeliği listesinde yer alarak gösterdi.

DENGELERİ DEĞİŞTİREN KATILIM

Ak Partili yöneticilerin yerinde ve zamanında yaptığı hamle ile Ak Parti saflarına katılan ve Gölbaşı'nda yaşayan her kesimin büyük desteğini kazandığını daha önce ispat etmiş bir isim olan Gökhan Koçak'ı meclis üyeliği listesinin 2. sırasında yer verildi.

HALKIN TEMSİLİ İÇİN HAZIRLANMIŞ BİR LİSTE

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı her kesimi dinledi ve ince eleyip sık dokuyarak hazırladığı 31 kişilik meclis üyeliği listesi seçimleri kazanacak liste olarak seçmenden karşılık buldu. 31 Kişilik meclis üyeliği aday listesinde  gençlerin ve bayanların da yer alması olumlu tepki topladı.

LİSTEYE VATANDAŞLARDAN GELEN OLUMLU TEPKİLER

Son ana kadar açıklanmayan listelerde yer alan isimlerin belli olmasının ardından Ak Parti meclis üyesi adayları ile ön plana çıkmayı başardı. Ak Parti'nin listesinde Murat Bey Balta ve Gökhan Koçak gibi isimlerin yanı sıra halkın sevgisini kazanmış birçok isim dikkat çekiyor.

Meclis üyeleri listesi ile küskünlük olacağı iddialarını çıkaranlarının asılsız olduğunu ispat eden Ak Parti, birlik ve beraberlik mesajı vermekle kalmadı bunu tüm seçmenlere gösterdi.

FATİH DURUAY VE MECLİS ÜYELERİ

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve Meclis Üyelerinin tamamı bu zamana kadar ki yaşantıları ve icraatları ile Gölbaşı'na duydukları sevdayı gösterdiklerinin verdiği dik duruşla seçmenlerin gözünde seçimi kazanacak kadro olarak görülüyor. 

GÜÇ BİRLİĞİ YAPILDI

Meclis üyeleri listesinin açıklanmasından sonra küslüğün ve kırgınlığın en az olduğu listenin Ak Parti'nin açıkladığı liste olması ile dikkatlerden kaçmadı. Ak Parti'nin sandığa gideceği Fatih Duruay ve Meclis Üyeleri listesi ile sandıktan büyük üstünlük ile çıkacağı Gölbaşı siyasi gündeminin baş konusu oldu.

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER