Ömer Usta'nın yeri hizmete açıldı

Gölbaşı ekonomine katkı sağlayacak, Gölbaşılılara zengin menüsü ile hizmet sununa lokantalara bir yenisi daha eklendi.

Ömer Usta'nın yeri hizmete açıldı
 Gölbaşı ekonomine katkı sağlayacak, Gölbaşılılara zengin menüsü ile hizmet sununa lokantalara bir yenisi daha eklendi. Yıllardır sektörün içerisinde yer alan Ömer Usta, Gölbaşı’nda yeni mekanını açarak hizmete soktu.

Ömer Usta Et Lokantası’nın açılışına MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve partililer, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilirken, kurdeleyi Fatih Duruay ile birlikte kesen Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı işletmenin Gölbaşı’na hayırlar getirmesini dileyerek, bol kazançlar temenni etti.

Açılış sonrası hizmete açılan et lokantasında davetlilerine kebap ikram eden Ömer Usta, zengin menüsü ve mekanı ile gözlere de hitap etmeyi başardı.

Osman Tan Petrol Ofisi içerisinde yer alan et lokantasında konuklarına hizmet verecek olan Ömer Usta, dinlenmiş et ve çeşitli kebapları ile Gölbaşılılara zengin bir menü sunmayı planlarken, Ege’nin meşhur odun kömürde şiş köftesi ve Güneydoğu’nun meşhur kebabıyla damaklara da hitap edecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER