Duruay: Sanayi esnafına söz verdi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, sanayi esnafı ile yemekte bir araya geldi.

Duruay: Sanayi esnafına söz verdi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, sanayi esnafı ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Meclis Üyesi aday adayı Mehmet Aktay’ın Şellale Düğün Salonu’nda organize ttiği yemekte konuşan Duruay “Belediyenin tüm araçlarının bakımı ve onarımı Gölbaşı sanayinde yapılacak. Tüm parçalar Gölbaşı’ndan alınacak.” dedi.

UZUN VADELİ PROJELERİMİZ VAR

Kendisinin de sanayici olduğunu ifade eden Duruay, “Bende yıllar önce sanayide çalıştım. O yüzden sanayicinin sorunlarını iyi bilirim. Biz hep birlikte bu sorunları çözceğiz. Biz Gölbaşı esnafının güçlenmesini istiyoruz. Gölbaşı’nda bundan sonra günübirlik projeler değil, 15-20 yıllık uzun vadeli projeler yapılacak.” dedi.

NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ

Ufak-tefek hizmetleri her belediye yapar. Ama büyük hizmetleri büyük vizyonu olan belediyeler yapar. Gölbaşı için Turizm kenti dedik, turizmini geliştiremedik, eğitim kenti dedik öğrencilerden istifade edemedik, sanayi kenti dedik sanayisinde faydalanamadık. Biz sanayimiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız.

SİZ İSTEMEZSENİZ SANAYİ ORADAN KALKMAQYACAK

Şu anda bazı dedikodular geziyor. Sanayi siz istemediğiniz sürece kalkmayacak. Bu dedikodulara kanmayın. Oto galerileri gelince orada bir sanayi ihtiyacı doğacak. Siz isterseniz oraya gideceksiniz. Bu konuda sizlere söz veriyorum.  Gölbaşı Belediyesine ait araçların bakımı maalesef Gölbaşı’nda yapılmıyor. Size burada söz veriyorum; Biz göreve gelirsek Gölbaşı esnafıyla çalışacağız.

ARAÇLARIN BAKIMI GÖLBAŞI’NDA YAPILACAK

2009’dan bu yana 5 yıl içerisinde ufak tefek işler yapıldı. Müteahhitlerimiz arsa üretemiyor. Bizler hizmete talibiz. 5 sene sonra Gölbaşı’nın çehresini değiştireceğiz. Belediye müdürleri de Beypazarı’ndan değil, Gölbaşı’ndan olacak. Buna söz veriyorum.

AK PARTİ KAYBEDİNCE, GÖLBAŞI DA KAYBEDİYOR

İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Bende sanayicilik yaptım. Sanayicinin sıkıntısını derdini iyi bilirim. Biz milletin derdini bilen bir partiyiz. Kim neyi yapacaksa vatandaşın karşısına öyle çıksınlar! Ak Parti 2009’da kaybetti. Bir kez daha kaybetmesin. Ak Parti kaybedince Gölbaşı da kaybediyor. Gölbaşı şu anda hak ettiği yerde değil. Biz Gölbaşı kabuğunu kırsın istiyoruz.

GÖLBAŞI GELİŞMİYOR

Gölbaşı şu anda gelişmiyor. Gölbaşı 31 Mart’ta Ak Parti’nin iktidar olduğu zaman tüm mahallelerde arsalar yüzde 30-40 değer kazanacak. Gölbaşı’na yatırımcılar gelmiyor. Çünkü yatırımcılarda bir güvensizlik var. Şu anda Gölbaşı sanayisi de hak ettiği yerde değil. Sanayinin ve Gölbaşı’nın hak ettiği değere ulaşabilmesi için Gölbaşı’nda Ak Parti iktidarının gelmesi gerekir.”

_dsc1265_450x299.jpg

 

_dsc1270_450x299.jpg

_dsc1272_450x299.jpg

 

_dsc1274_450x299.jpg

 

_dsc1277_450x299.jpg

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 21:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa erdoğan
mustafa erdoğan - 10 yıl Önce

sayın başkan kusura bakma ama gölbaşında herşey pahalıysa ankara ile aradaki fark çok ise yine gölbaşında mı yapılacak bu hikayeleri kimseye okutamazsınız

SIRADAKİ HABER