Aslan'dan açık çağrı

Gölbaşı’nda liste heyecanı devam ederken, Gölbaşı’nın genç esnaflarından ve Gölbaşı Genç Girişimcililer Platformu yöneticilerinden Mehmet Aslan siyasilere açık çağrıda bulundu.

Aslan'dan açık çağrı
 Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da seçmen ve siyasiler 30 Mart seçimlerine kilitlendi. Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinin ardından sıra meclis üyesi listelerine geldi. 18 Şubat’ta belli olacak listeler bu sürece etki edecek. Meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler açıklanacak olan listeleri merakla beklerken siyasi partililerde de heyecan devam ediyor. 30 Mart yerel seçimlerine siyasi partiler hangi isimlerle girecek, listelerde kime yer verecek? Bu sorunun cevabı 18 Şubat’ta netlik kazanacak.

Gölbaşı’nda liste heyecanı devam ederken, Gölbaşı’nın genç esnaflarından ve Gölbaşı Genç Girişimcililer Platformu yöneticilerinden Mehmet Aslan siyasilere açık çağrıda bulundu. Aslan yayınladığı mesajında siyasi partilerin oy tabanı bile olmayan kişisel menfaatleri için gelenlere itibar etmemeleri gerektiğine vurgu yaparak şunları dile getirdi:

KİŞİSEL MENFAATİ OLANLARA İTİBAR ETMEYİN

Meclis üyelerinin kimlik ve kişiliği partilerin oylarını artırmasına veya eksilmesine sebep olacaktır. Partisini seven herkes, sadece kendi için değil, kendisinin başkaları tarafından nasıl algılandığına bakarak, verilecek kararlara saygılı olmalıdır.  Partilerde listeleri yaparken oy tabanı bile olmayan çığırtkan sülük ve kişisel menfaatleri için gelenlere itibar etmemelidir. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER