Osman İyimaya AK Partide aday adayı olacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Sayın Osman İYİMAYA’nın AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı olacağı öğrenildi.

Osman İyimaya AK Partide aday adayı olacak.
GÖLBAŞI SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR


Gölbaşı Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğu dile getirilen Osman İYİMAYA’nın Gölbaşı ilçesinin problemlerini yakından takip ediyor. Yaklaşık 30 yıldır kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevleri nedeniyle İMAR, ŞEHİRCİLİK, ÇEVRE konularında deneyimi bulunan İYİMAYA Gölbaşı’nın problemlerine çözüm arayacak.

BİLGİ BİRİKİMi VE DENEYİMİ İLE GÖLBAŞI’NI YÖNETMEYE TALİP OLACAK

Yerel yönetimlere olan bakış açısı ile Türkiye’nin incisi başkentimizin güzide Gölbaşı ilçesinin yaşanabilir bir çevre ve marka şehir olabilmesi için bilgi birikimine ve deneyime sahip olan İYİMAYA, Gölbaşılı hemşehrileri ile birlikte Gölbaşını bulunduğu noktadan daha ileri bir seviyeye taşımak için, Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan aday adayı olacak.

OSMAN İYİMAYA’YI TANIYALIM…

Osman İYİMAYA Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Harita-Kadastro Mühendisliği) mezun olan Osman İYİMAYA 1984-1989 Yılları arası Ankara T.E.K İç Anadolu Müessese Müdürlüğünde Kamulaştırma hizmetlerinde,1989’da Konya T.E.K. Meram Müessese Müdürlüğünde Kamulaştırma hizmetlerinde,1989-1993 yılları arasında Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İmarve planlama hizmetlerinde ,1993-1997 yılları arası Ankara Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünde İmar ve Planlama hizmetlerinde,1997-2002 yılları arası Ankara Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü,İmar ve Afet İşleri Şube müdürlüğü,2002-2006  yılları arası Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik ve Araştırma ve Uygulama genel Müdür Yardımcılığı ve 2009-2011yılları arası Bayındırlık ve İskan bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürü gibi kritik görevlerde bulunduktan sonra, 2011 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü ve Tabiat Varlıklarının Koruma Genel Müdürü olarak atandı.

Osman İYİMAYA,Tabiat Varlıklarının Koruma Genel Müdürlüğü görevinin yanısıra Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Türkiye ve Türkiye Cumhuriyetlerindeki ata yadigari yapılarının resterasyonu çalışmaları ve yönetim kurulu üyesi ve genel muhasibi, Türkiye Su Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi(SUEN),Doğa Derneği gibi bir çok sivil toplum örgütünün yönetim kademesinde görev yapmaktadır.

ÖMRÜNÜ HİZMETE ADADI…

Tabiat Varlıklarının Koruma Genel Müdürü Osman İYİMAYA,dünya ve Türkiye’deki kıyı ve deniz koruma alanları ,İmar ve Planları çarpık yapılaşma alanları, Ankara Planlama İmar ve yapılaşmaya yönelik çalışmaları, yapılarda özürlülere yönelik çalşımaları,yatırımlara teşvik yapı kooperatiflerinin izlenmesi ve yönlendirilmesi konusunda’da bir çok çalışma yapmıştır.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER