Protokolden Bayram Ziyaretleri

Kaymakam Cinbir, bayramın 2. gününde de bayram ziyaretlerini sürdürdü.

Protokolden Bayram Ziyaretleri
 Kaymakam Cinbir, bayramın 2. gününde de bayram ziyaretlerini sürdürdü.

Kurban Bayramı birinci günüde eşi Hayriye CİNBİR ile birlikte köylerdeki  Şehit yakınları, gaziler ve hastaları ziyaret eden  Kaymakam CİNBİR, Bayramın ikinci gününde  de ziyaretlerini sürdürdü.

 
Bayram ziyareti  programı kapsamında; ilk olarak Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret eden CİNBİR ve beraberindeki  Gölbaşı  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan ÖZÇELİK, Belediye Başkan vekili  Mehmet ATAK, ilçe  Emniyet Müdür V. Göktan DEMİR, Belediye Başkan Yardımcısı Murat BÖLÜK, Hastane Yöneticileri, Siyasi Parti Yöneticileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri  ile Acil servisteki hasta ve yakınlarıyla  da bayramlaşarak sohbet etti.

 
Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne geçen Kaymakam CİNBİR ve beraberindeki heyet  Emniyet mensuplarının bayramını kutladı. İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam CİNBİR ve beraberindekiler Jandarma komutanlığında görevli rütbeli, er ve erbaşlarla bayramlaşarak  bir süre sohbet etti.

Tek tek askerle tanışan Kaymakam CİNBİR " Sizler güzel Anadolu' nun değişik yörelerinden gelerek Gölbaşı İlçemizin emniyet ve asayişinin sağlanması için görev yapıyorsunuz Bayramınız kutlu olsun " dedi

 

İlçe Emniyeti ziyaretinin ardından Kaymakam Şevket CİNBİR, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erhan ÖZÇELİK ve Emniyet Müdür Vekili Göktan DEMİR ile birlikte Şehit babası Hüseyin ATABEY  ve Gazi  Ali ÖZBEK' i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2013, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER