BÜYÜK ANKARA SİRKİ BAYRAM’DA BAŞLIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GELENEKSEL HALE GETİRİLEN BÜYÜK ANKARA SİRKİ, 16 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ ASKİ KAPALI SPOR SALONU’NDA İLK GÖSTERİSİNİ SUNACAK.

BÜYÜK ANKARA SİRKİ BAYRAM’DA BAŞLIYOR
 Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Büyük Ankara Sirki, bu Kurban Bayramı’nda da Başkentlilerle buluşacak.

Büyük Ankara Sirki,  ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda 16 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’da ilk gösterisini sunacak.

Büyük Ankara Sirkini Başkentlilerin kolaylıkla izleyebilmesi için, EGO Genel Müdürlüğü tarafından kentin çeşitli bölgelerinden ASKİ Spor Salonu’na ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Hava akrobasi, yer akrobatları, ip cambazları ve çember gösterisi ile Ankaralıların karşısına çıkacak sirk kadrosu, palyaçolar ile de eğlenceli dakikalara imza atacak.

Sirk gösterisinde, ayrıca atlar, midilli atları, köpekler ve maymunları yer alıyor.

Büyük Ankara Sirki Moskova’dan gelen 90 kişilik kadrosu ve en az 120 dakikalık gösterilerle anılarda iz bırakacak.

 
HAFTASONLARI İKİŞER GÖSTERİ

Büyük Ankara Sirki,  Bayramın 3. ve 4. günleri ile devamındaki iki ay boyunca her Cumartesi-Pazar saat 14.00 ve 18.00’de iki kez halka, ayrıca Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00’de okullara gösteri sunacak.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için ücretsiz düzenlenen otobüs seferleri, aynı şekilde hafta içi gösteriye katılan okullar için de geçerli olacak. Okullarından otobüsle alınacak olan öğrenciler yine okullarına ücretsiz otobüs seferleriyle teslim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER