BAŞKENTLİ ÇOCUKLARIN BAYRAM HEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇEK'TEN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her bayram olduğu gibi bu bayramda da önceliğini çocuklardan yana kullanarak, on binlerce çocuğa elleriyle oyuncaklar dağıtmaya devam ediyor.

BAŞKENTLİ ÇOCUKLARIN BAYRAM HEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇEK'TEN
 Bayramların anlamının öncelikli olarak çocukları sevindirmek olduğunu ifade eden Başkan Gökçek, Kurban Bayramı öncesinde Hasköy, Pursaklar, Saray, Çubuk ve önümüzdeki dönem Ankara Büyükşehir Belediye sınırlarına katılacak olan Şereflikoçhisar'da, on binlerce çocuğa top, bebek, badminton oyun seti ve frizbiden oluşan hediyeler dağıtarak çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Bayram süresince de çocuklara hediyelerini vermeyi sürdüreceğini belirten Başkan Gökçek, "Bayram süresince çocuklara tüm ilçelerimizde top ve diğer hediyelerimizi dağıtmaya devam edeceğiz. İlçelerimizin tamamına bayram süresince yetişemezsek şayet, geri kalan yerlere de bayram sonrasında giderek çocuklarımızı sevindireceğiz" dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYE DAĞITMA GELENEĞİNİ 25 YILDIR HİÇ AKSATMADAN SÜRDÜRÜYORUZ

Küçük bir çocuğun hediye aldığı zamanki yaşadığı sevinci gözlerinde görmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Gökçek, toplamda 25 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı görevinde, hediye dağıtma geleneğini de 25 yıldır hiç aksatmayarak, futbol ve basketbol topu ile bebek ve diğer oyuncaklardan oluşan milyonlarca hediyeyi çocuklara dağıttıklarını söyledi.

BAŞKAN GÖKÇEK'E ŞEREFLİKOÇHİSARLILARDAN BÜYÜK İLGİ

Son olarak, önümüzdeki dönem Büyükşehir il sınırlarına dahil olacak Şereflikoçhisar'da binlerce çocuğa özel dizayn edilmiş aracıyla Bayram hediyelerini elleriyle dağıtan Başkan Gökçek, bir yandan kendisine sevgi ve coşkuyla karşılayan ilçe halkını selamlayıp bayramlarını kutlarken, diğer yandan da bayram öncesi hediyeler alan çocukların mutlu olmalarını sağladı.

Şereflikoçhisar'ın sokak ve mahallelerini tek tek dolaşarak her çocuğa ulaşmaya çalışan Başkan Gökçek'e, yol kenarlarından, evlerin balkonlarından, iş yerleri önünden, pazarlardan çıkan binlerce Şereflikoçhisarlı da el sallayarak, alkışlayarak büyük ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2013, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER