Bayramlarımızın kıymetini iyi bilelim

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın doruğa çıktığı bayram günlerinin insanların birbirini sahiplenme ve hatırlanma açısından dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Bayramlarımızın  kıymetini iyi bilelim
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Odabaşı, mesajında Gölbaşılı vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutlayarak, millet olma şuurunu ortaya koyan önemli günlerimizden olan bayramların kıymetini iyi bilmemiz gerektiğini söyledi. Odabaşı; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın doruğa çıktığı bayram günlerinin insanların birbirini sahiplenme ve hatırlanma açısından dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında daha sonra şunları söyledi:

BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

“Dini ve milli bayramlarımız, aziz milletimizi birbirine yaklaştıran ve aradaki engelleri kaldıran çok önemli günlerdir. Bu nedenle bayramların kıymetini mutlaka çok iyi bilmeliyiz. Sevgi, saygı, dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı bugünlerde fırsatları çok iyi değerlendirip mutlaka kenetlenmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gölbaşı ve Ankaralı hemşerilerimiz ile Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara ulaşmayı Yüce Allah’tan diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER