Oğulbey'de Çifte Mutluluk

Gölbaşı Belediyesi tarafından geçen yıl inşaatına başlanan Ali Ayhan Kültür Merkezi hizmete açılırken, imar çalışmaları tamamlanan arsaların tapuları mahallelilere dağıtıldı.

Oğulbey'de Çifte Mutluluk
Gölbaşı Belediyesi, Oğulbeyli vatandaşlara çifte mutluluk yaşattı. Gölbaşı Belediyesi tarafından geçen yıl inşaatına başlanan Ali Ayhan Kültür Merkezi hizmete açılırken, imar çalışmaları tamamlanan arsaların tapuları mahallelilere dağıtıldı.
Düzenlenen törende kültür merkezinin açılış kurdelesini MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Oğulbey Mahallesi Muhtarı Reşat Yüksel, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş birlikte kesti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kültür merkezinin hizmete açılışında yaptığı konuşmada, her mahalleye kültür merkezi projesinin hızla sürdüğüne dikkat çekerek, bu hizmetlerin hızla devam edeceğini bildirdi. Odabaşı, "Oğulbey'imizi de bugün 660 metrekare büyüklüğünde, 2 çok amaçlı salonu, gelin odası, muhtarlık, mutfak, mescit ve lavaboları bulunan güzel bir binaya kavuşturduk. her şeyin en iyisine layık Oğulbeyli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
"GÖLBAŞI DEĞİŞİMİ YAŞIYOR"
Kültür merkezinin açılışında Oğulbeylilere hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de siyasetin bir meslek değil kutsal bir görev olduğunu söyledi. Türkeş, "Oğulbey'de gerçekleştirilen çok güzel hizmetler için birlikteyiz. Gölbaşı Belediyesi azimle ve disiplinle çalışıyor. Bu sayede de artık Gölbaşı marka kent oldu. Değişimin yaşandığı Gölbaşı, Ankaramızın müstesna bir ilçesi durumuna geldi. Gölbaşı'ndaki bu gelişim, bizleri de, Milliyetçi Hareket Partisi'ni de gururlandırıyor. Huzurlarınızda Gölbaşı Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve kültür merkezinin Oğulbeyli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
TAPU SEVİNCİ
Kültür merkezinin hizmete açılışının ardından Oğulbey Mahallesi'nin tamamlanan imar tapuları da MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve belediye meclis üyeleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Oğulbey Mahallesi Muhtarı Reşat Yüksel de, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve bir plaket takdim etti. Programda Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımının verdiği konser de coşkuyla izlendi. Sanatçı Ekrem Kara'nın seslendirdiği oyun havalar ile törenlere katılanlar eğlenirken, program sonunda yemek ikramında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER