Kapalı Devre Yönetiliyoruz

Ziya Özkan’a yayın hayatında başarılar dileyen Aksakal, Gölbaşı’nın yerel basına ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Kapalı Devre Yönetiliyoruz

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal Gölbaşı Net Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, gündeme dair sorulara da yanıt verdi.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Özkan’a yayın hayatında başarılar dileyen Aksakal, ulusal, görsel ve yazılı basının demokrasiler için birinci sırada yer aldığını belirterek, Gölbaşı’nın yerel basına ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

10 YILLIK DİRENİŞ

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Aksakal, eyleme katıldıkları için son meclis toplantısında yer almadıklarını dile getirerek, Gezi Parkı protestoları ile ilgili olarak, Türkiye’de son 10 yılda ilk defa böyle bir direnişin olduğunu söyledi. Aksakal,  bu eylemlerin yıllar birikmiş tepkilerin sonucu olduğuna değinerek, “Bunlar bir bahane, herkesin bir birikmişliği vardır. Bu tepkide o birikmişliğin sonucudur” dedi.

SİYASETÇİLERİN HEDEFİ BİTMEZ

Yaklaşan yerel seçimlere dair de değerlendirme de bulunan Aksakal, Özkan’ın tekrar meclis üyeliğini düşünüp düşünmediği konusunda ki soruya ‘Siyasetçilerin hedefleri bitmez. Hedefi bittiği anda siyaset yapma şansı yoktur. Partimde hangi görevi aldığım çok önemli değildir. Bu siyasi süreçte aktif bir görev alacağım” dedi.

Aksakal, “Türkiye’de ve Gölbaşı’nda ki olumsuzlukların ortadan kalkması için CHP’nin vizyonuna, misyonuna, kadrolarına ihtiyaç vardır. Adayımızın kim olduğu önemli değildir. CHP en doğru adayla seçime gidecektir. Benim nerede olduğumun önemi yoktur. Önemli olan CHP ile siyasetin içinde olmamdır. Biz seçimi almak için ne gerekiyorsa onu yapacağım” dedi.

YENİ GENELGE HERŞEYİ DEĞİŞTİRECEK

Kamuoyunda CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek’in adaylığının sıkça konuşulması ile ilgili olarak Aksakal, “Bizim partimizin bir kararı var. İlçe Başkanı ve meclis üyesi olmak isteyenler başvuruda bulanacak ve adaylık eğitiminden geçecek. Başkanımız Ercan Şimşek’in  “Benim en büyük hedefim partiyi seçime götürmek” şeklindeki açıklamaları çok doğrudur. Geçmişte CHP bir adayın üzerinde birlik sağlayamadı. Meclis üyeliğinde sıkıntı yaşandı. Aday olmayan ya da sıraya giremeyen küstü gitti. İnşallah bu seçimlerde bunu yaşamayacağız” şeklinde konuştu.

KAPALI DEVRE YÖNETİLİYORUZ

Gölbaşı Belediye Başkanı’nın dürüst ve şeffaf olması gerektiğini vurgulayan Aksakal, “Dürüstlük olmazsa olmaz. Mevcut Belediye Başkanı bu vizyona sahip değil. Gölbaşı Belediyesi kapalı devre yönetiliyor” dedi.

AK PARTİ MHP KARDEŞLİĞİ

AK Parti’nin imar değişiklikleri ile ilgili konularda muhalefet yapamadığını savunan Aksakal, “Çıksınlar şu imar değişikliğine ‘hayır’ oyu verdim’ desinler. Ama diyemezler. Ak Parti İlçe Başkanı Tulumtaş ile ilgili burada imar rantı var dedi. Ama meclis üyeleri gitti oy verdi. Böyle bir çelişki yok. AK Parti ve MHP her şeyi birlikte yapıyorlar.

Aksakal son olarak verdiği mesajda ise“İnsanlar siyasete girsin”, “Gölbaşı’nı nitelikli isimler yönetsin. Bilinçli insanlar yetişsin. En kaliteli kadrolar oluşsun” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER