Odabaşı Mogan Gölü'ne küsmüş

Karaaslan: 2009 yılından beri Gölbaşı Belediyesi bir arpa boyu yol ilerleyemedi.

  Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Kraaslan Konya Tv’de Aydın Tufan’ın sunduğu ‘Yerel Gündem’ programının konuğu oldu.

 Aydın Tufan’ın yerel gündeme dair sorularını yanıtlayan Karaaslan göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, MHP’li Gölbaşı Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmaları ile ilgili olarak da “2009 yılından beri Gölbaşı Belediyesi bir arpa boyu yol ilerleyemedi. Gölbaşı Belediyesi Mogan Gölü’ne sahip çıkmıyor.” dedi.

 Karaaslan şu ifadeleri kullandı;

 HEDEFİMİZ GÖLBAŞI BELEDİYESİ

 

Hedefimiz Gölbaşı Belediyesi’ni yüksek bir oyla almak. Gölbaşı Belediyesi’ni Ak Belediye yapmak ilk hedefimiz. Biz bu hedefe kitlendik ve Gölbaşı Belediyesi’ni Başbakanımıza hediye etmek ilk hedefimiz.

 BELEDİYE MOGAN’A SAHİP ÇIKMADI, SANKİ MOGAN’A KÜSMÜŞ

Gölbaşı yıllardır beklediği hizmeti alamadı. Gölbaşı 2004-2009 yıllarında belediyemizle aldığı hizmetlere bir yol kazasıyla duraklama dönemine girdi. Ak Partili belediye döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Mogan Park’ının oluşmasında katkısı oldu. Mogan Gölü’ne Ak Parti sahip çıktı. Son yıllarda Mogan gölü kirletilmeyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyor. Şu anda bakım yok. Özellikle Gölbaşı Belediyesi mevcut belediye bu göle hiçbir şekilde bir şey yapmıyor, müdahil olmuyor. Sahip çıkmıyor. Böyle eşsiz bir göl şu anda sahipsiz. Mevcut belediye Mogan Gölü’ne sanki küsmüş.

 BİR ARPA BOYU YOL İLERLEYEMEDİLER

2009 yılında mevcut belediye iktidara geldiğinde her şey güllük gülistanlıktı. Ama aradan 4 yıl geçti ama belediye bir arpa boyu yol ilerlememiş. Ve belediyeciliğin en önemli çalışmalarından birisi olan imarla ilgili hiçbir şeyi çözememiş. Belediyecilik yatırımları adına hiçbir şey yapılmamış. Mevcut Belediye Başkanının yaptığı icraatlar ortadır. Gölbaşı şu an olması gereken yerden çok uzaktadır. İşte köy kasaba. Görünen köy kılavuz istemez. Belediye 4 yılda Gölbaşı’nı ileriye taşıyamadı. Gölbaşı 54 mahallesi ile Ak Belediyeciliği özledi. Az kaldı sabredin. Biz genel başkanımıza da Gölbaşı Belediyesi’ni kazanacağımıza yönelik söz verdik.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
gölbaşılı
gölbaşılı - 11 yıl Önce

bence bu ak parti ilçe başkanı gölbaşında yaşamıyo :)...ankarada televizyon kalmamış da konyaya gitmiş...ooo sizin gencliginiz diyo :)....belediyenin yaptıgı en büyük hizmet tüm gölbaşı halkı rahat bi sekilde ailesiyle geziyo...sarhoslardan temizledi...bence bu ak parti ilce baskanı uzayda yasıyo...daha konusmayı bilmiyo :)

SIRADAKİ HABER