Odabaşı'ndan yerinde tanıtım

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kadınlar için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada “Çalışmalarımızı ne kadar iyi anlatırsanız bizler de o kadar doğru ve iyi hizmetler yaparız” dedi.

Odabaşı'ndan yerinde tanıtım

Gölbaşı’nda kadınlara yönelik olarak Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Çalışmalarımızı ne kadar iyi anlatırsanız bizler de o kadar doğru ve iyi hizmetler yaparız” dedi.

Kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eşi Seher Odabaşı, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel ve Gölbaşı MHP Kadın Kolları Başkanı Çimen Bayram da katıldı.

HİZMETLERİ ANLATTI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, görüntüler eşliğinde yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Odabaşı, yaptığı konuşmada, “Bizler belediyemizin hizmetlerini tanıtımda eksik kalabiliriz. Siz kadınlarımız, komşularıyla daha kolay irtibat kurarak gördüğünüz hizmetlerimizi anlatabilirsiniz. Çalışmalarımızı ne kadar çok ve iyi anlatırsanız, bizler de o kadar iyi ve doğru hizmetler yaparız” dedi.

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel de, Türkiye’nin mevcut durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, özellikle kadınlara çok büyük görevler düştüğüne dikkat çekti.

KADINLARA GÖLBAŞI TURU

Daha sonra kadınlar, Gölbaşı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde görmek için Gölbaşı turu yaptılar. Kadınlar; Mehmet Akif Kongre ve Kültür Merkezi, Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi, ikram çeşmesi, Bahçeli Parkı ve Düğün Salonu, Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Şafak Sosyokültürel Bina, Gölbaşı Şelalesi, Şahin Tepesi Parkı gibi hizmete açılan ve inşaatı devam eden alanları gezdiler.


 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2013, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER