Odabaşı Taşpınar'da

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Taşpınar Mahallesinde vatandaşlara çifte müjde verdi.

Odabaşı Taşpınar'da

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Taşpınar Mahallesinde vatandaşlara çifte müjde verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Taşpınar Mahallesine camili kültür merkezi ve pazarleri yapılacağı müjdesini verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, beraberinde belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri olduğu halde Taşpınar Mahallesi’ni ziyaret etti.

İSTEKLERİ DİNLEDİ, MÜJDEYİ VERDİ

Başkan Yakup Odabaşı, ziyaretinde  Taşpınar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, büyüyen ve gelişen bir ilçe olduklarını belirterek merkeze uzak mahallelerin de bundan nasibini alması için çalıştıklarını söyledi. Başkan Odabaşı, her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde sıranın Taşpınar’a geldiğini ifade ederek “Taşpınar’da camili bir kültür merkezinin inşaatına en kısa zamanda başlanacak. Bu mahalleli vatandaşlarımıza birinci müjdemdir. İkinci müjdem de pazaryeridir. Taşpınar Mahallemizi ihtiyacı olan pazaryerine de kavuşturacağız” dedi.

Bu arada Taşpınar Mahallesine yaptığı ziyarette Başkan Yakup Odabaşı’na Muhtar Yakup Dinler, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2013, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 11 yıl Önce

inşallah göründükleri gibidir...

SIRADAKİ HABER