Karaaslan'a soğuk duş

Ak Parti’nin en sağlam direklerinden biri olan ve Karaaslan’ın her daim yanında gözüken İpek’in istifası siyasi arenada sürpriz ile karşılandı.

Karaaslan'a soğuk duş
Yerel seçim havasına girildiği şu günlerde partilerde hareketlilikler de başladı. Birçok defa yönetimde değişikliğe giden ve yaptığı değişikliklerle kafaları karıştıran Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan son olarak da partiye emeği geçmiş isimlerden olan Gökhan Koç ve Murat Elmas’ı yürütme kurulundaki görevlerinden alması ile dikkat çekmişti.

Kamuoyunda teşkilat içerisinde çatışmaların olduğu konuşulurken Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın en etkili isimlerinden biri olan Av. Murat İpek’in görevinden istifa etmesi şok etkisi yarattı.

KARAASLAN’A SOĞUK DUŞ

Ak Parti’nin en sağlam direklerinden biri olan ve Karaaslan’ın her daim yanında gözüken İpek’in istifası siyasi arenada sürpriz ile karşılandı.

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nda kendisine verilen birçok görevi layıkıyla yerine getiren ve düzgün kişiliği ile tanınan Murat İpek’in yaklaşık 1,5 ay önce istifa etmeyi düşündüğü ancak parti içerisinde yaşanan problemlerden dolayı bu istifasını ertelediği öğrenildi. Bu istifa AK Parti içerisinde yaşanan sıkıntıları da gün yüzüne çıkardı.

Başarılı ve mütevazi kimliği ile tanınan Avukat Murat İpek’in istifası sonrasında yönetime yedek üye Murat Ali Koç geçecek.

KULAKTAN KULAĞA

Yerel seçimlere yaklaştıkça parti içerisinde yaşanan gel-gitler ‘Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nı sıkıntıya sokacak’ yorumlarını da beraberinde getiriyor. Kulisler de ve kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan söylemler pek de hafife alınacak cinsten değil..

TEK ADAMI MI OYNUYOR?

Daha önce düzenlenen basın toplantılarını tek başına yapması ve gazetecilerin ‘neden tek başınasınız?’ sorusuna ‘Böyle daha samimi oluruz’ şeklinde cevap vererek, ilginç bir yoruma imza atan Karaaslan’ın, bu çıkışları bazı çevrelerde ‘Tek adamı mı oynamak istiyor’ şeklinde yorumlanıyor.

ÇATLAK SESLER YÜKSELİYOR

Osman Karaaslan, sık sık  yönetim kurulu üyelerin görevlerinde değişiklik yaparak yenilemeye gitmişti. Ak Parti İlçe  yönetiminden istifa eden Murat İpek’in öncesinde, İlçe Başkanı Osman Karaaslan ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Gökhan Koç ve Murat Elmas, yürütme kurulundaki görevlerinden alınması dikkat çekmişti.

Halkla İlişkiler Başkanı Gökhan Koç’un yerine Gökhan Erdinç getirilirken, Dış İlişkiler Başkanı Murat Elmas’ın yerine ise Yasin Özer getirildi. Gökhan Koç ve Murat Elmas ise yönetim kurulu üyesi olarak Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndaki görevlerine devam edecekler.

‘HEDEFİMİZ GÖLBAŞI BELEDİYESİ”, “BELEDİYEYİ BAŞBAKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ’ şeklinde açıklamalarda bulunan ve kendinden emin adımlarla ilerleyen Karaaslan’ın teşkilat içerisinde yaşanan sıkıntılar konusunda da nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu…

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER