Odabaşı Osman Başkanı Gülümsetti

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’nın ilk projesi olan ‘her mahalleye kreş’ projesi elinde patladı.

Odabaşı Osman Başkanı Gülümsetti
Odabaşı tarafından açıklanan yerel seçimler öncesi ilk projesi için açıklama yapma gereği duyan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, haberlere konu olan durum karşısında sadece gülümsediğini açıkladı.

‘Her Mahalleye Bir Kreş’ projesi ile ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, 5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Yakup Odabaşı’nın her mahalleye kreş yapmadan önce mevcut imkanları el verişli bir hale getirmesi yönünde çağrıda bulundu. Yapımı Gölbaşı Belediye’si tarafından yapılan binanın tabelasında kreş yazılmasının ve kapısına kilit vurularak kaderine terk edilmesine tepki gösteren Karaaslan, ASKİ’nin üst tarafından bulunan binanın ne belediye tarafından ne de aracı kuruluşlar tarafından işletilmediğine dikkat çekti. Karaaslan bu durum göz önünde dururken her mahalleye bir kreş sözünün akıllarda soru işareti bıraktığını söyledi.

Yapmış olduğu açıklamasının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaaslan, ‘mevcut belediye başkanının seçim arefesin de açıklamış olduğu her mahalleye bir kreş projesini gülümseyerek karşılıyorum’ dedi.

img-20140226-wa0000.jpg

img-20140226-wa0006.jpg

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER