Başkan Odabaşı’ndan çocuklara “Akıl atölyesi”

Gölbaşı’nda çocuklar, geleceklerini “Akıl Atölyesi”nde çizecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, önemli projelerinden birinin daha müjdesini verdi.

Başkan Odabaşı’ndan çocuklara “Akıl atölyesi”
 Gölbaşılı çocukları sevindiren önemli bir proje daha açıklandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın açıkladığı projeye göre, çocuklar geleceklerini “Akıl Atölyesi”nde çizecek.

Başkanlığı döneminde hizmete soktuğu sosyal projelerle Gölbaşı’nı kısa sürede geliştiren ve marka kent olma yolunda önemli adımlar atan Başkan Yakup Odabaşı’nın açıkladığı projelerden en çok ilgi görenlerden bir tanesi de “Çocuk Merkezi - Akıl Atölyesi” projesi oldu. Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik geliştirilen bu projeye göre; Gölbaşı Belediyesi bünyesinde çocukların yeteneklerini geliştirebilecekleri ve yol haritalarını çizebilecekleri bir merkez kurulacak.

BECERİLERİNE GÖRE EĞİTİLECEKLER

Çocuklara daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için bu projeyi geliştirdiklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, projeden bahsederken şunları söyledi:

“En büyük geleceğimiz ve mirasımız olan çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlayabilmek amacıyla, 'Akıl Atölyesi' kuracağız. Özellikle okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklarımız bu merkezimizde araştırma yapma becerisi kazanacak. Bu proje sayesinde bir yandan eğitimi sevdirecek, diğer yandan da velilerimizle birlikte çocuklarımıza yatkınlık ve becerilerine göre iyi bir gelecek için yol haritası çizeceğiz.”

ÇOCUKLARA ÖZGÜVEN AŞILANACAK

Proje ile Çocuk Merkezleri’nde eğitim alan çocukların, sorgulayan ve üreten bireyler olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Gölbaşılı çocukların geleceklerine yön verecekleri Çocuk Merkezi-Akıl Atölyeleri projesi ile çocukların özgüven kazanması, sosyalleşmeleri, okullarına daha kolay uyum sağlamaları, okullarını sevmeleri ve becerilerinin farkına varıp bu yönde eğitim almaları sağlanacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER