Necip Güler'den eleştiriler

Festivalin ismi şenlik olarak değiştirildi ancak yankıları halen sürüyor.

Necip Güler'den eleştiriler
HABER: MERVE ŞAHİN

Festivalin ismi şenlik olarak değiştirildi ancak yankıları halen sürüyor.
Gölbaşı Belediye meclis toplantısı II. Oturumunu Meclis Başkan Vekili Ahmet Çelebi yönetirken, toplantı tutanak özeti ile ilgili görüş bildiren Ak Parti Meclis Üyesi Necip Güler, Odabaşı ve yönetimine öyle bir eleştiri de bulundu ki;
CEMİL ÇİÇEK İSTEDİ İSİM DEĞİŞTİ KİM İNANIR?
Necip Güler; “Festival ismi değişikliği ile ilgili komisyon raporu görüşülürken biz isme karşı olmadığımızı defalarca söyledik. Ama sizler anlamamazlıktan gelerek ısrarla sordunuz. Karar oy çokluğu ile komisyondan geçti. Bizde hep aynı cevabı verdik. İsme karşı çıkmadık. Meclise yapılan saygısızlığı eleştirdik. Konuyu  ‘Bahçeli Bey istiyor ama siz istemiyorsunuz’a getirdiniz.
Festival ismini şenlik olarak Mehmet Şandır istediği için değiştirdiniz. Yönetim, performans kitapçığına Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın resmini bile koymazken, Cemil Çiçek istediği için ismi değiştirdiniz, kim inanır?” diye konuştu.
Meclis Başkan Vekili Ahmet Çelebi ise Güler’ e karşılık, “Konuşmalarınızın tutanak özeti ile alakası yoktu. Tamamen gündemin dışında. Daha önceki konuşmaların bir tekrarı oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER