Şenlik belediyeye pahalıya patladı

Ankara, 22-23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Gölbaşı Göller Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde sahne alacak sanatçılar belli oldu. Kim ne kadar alacak?

Şenlik belediyeye pahalıya patladı
Ankara, 22-23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Gölbaşı Göller Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde sahne alacak sanatçılar belli oldu.
Bu yıl düzenlenecek olan şenlik için Gölbaşı Belediyesi kesenin ağzını açtı. Şenlikte Sibel Can, Mustafa Yıldızdoğan ve Mustafa Ceceli sahne alacak.
Konser verecek sanatçıların belli olmasıyla beraber alacağı fiyatlar da tartışma ve merak konusu oldu.
ALBÜM ÇIKTI FİYAT ARTTI
En kapsamlı organizasyonla ilçeyi dünyaya tanıtmayı hedefleyen Başkan Odabaşı ve yönetimi sanatçılara servet harcayacak.
Daha önce en ucuz festivali biz yaptık diye övünen Yakup Odabaşı, yeni albümü de satışa sunulan ünlü sanatçı Sibel Can’ı Gölbaşılılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
160 TL ÖDENECEK
Kültür Müdürü Banu Revan tarafından organize edilen şenlik, sanatçı ve ödenek tartışmalarını da beraberinde getirdi. Sibel Can'ın Gölbaşı Şenliği'nde sahne alması için 160 bin TL ödendiği kamuoyunda konuşulurken, Antalya Finike'de de sahne alacak olan Sibel Can vereceği konserden 160 bin lira alacak.
NE KADAR PARA ALACAKLAR?
Şenlik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, şenlikte sahne alacak olan sanatçıların toplamda Gölbaşı Belediyesi’ne ne kadara mal olacağı, şenlik için belediye tarafından ne kadar bütçe ayrıldığı konusunda Gölbaşı Belediyesi tarafından bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.
MHP’Lİ ÜYELER NE DİYECEK?
Festivalden çok sanatçı merakı içinde bulunan vatandaşlar Sibel Can’a birkaç saatlik için 160 bin lira ödenmesine anlam veremedi.
Sibel Can'a Antalya’nın Finike ilçesinde verilecek 160 bin TL 'lik ücret MHP'li meclis üyeleri tarafından tepki ile karşılanırken, Gölbaşı'nda ki MHP, Ak Parti ve CHP meclis üyelerinin bu konuya ne diyeceği de merak ediliyor.
KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK
Şenlik 22 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Mevlana Parkı’ndan start alacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Kortej yürüyüşüne mehteran ekibi, halk oyunları toplulukları, Polis koleji bandosu, okullardan öğrenciler katılacak. Şenlik, 23 ve 24 Haziran tarihlerinde Mogan Gölü kenarındaki Sahil Parkı'nda çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Şenlikte; kortej yürüyüşünün yanı sıra çeşitli konserler, yarışmalar, yöresel sanatçılar, aşıklar şöleni, paneller, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür, sanat ve andezit sokağı, yöresel oyunlar, balık tutma yarışması,  ve birçok etkinlik yer alıyor.
 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER