Karabulut öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut

Karabulut öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut 28.700 öğrencinin yılsonu tatiline girmesiyle, öğrenci, öğretmen velilere tavsiyelerde bulundu.
Karabulut mesajında şu sözlere yer verdi:

"Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Yoğun bir temponun ardından 28.700 öğrencimize karne vermenin sevincini yaşıyoruz. Sorgulayan, üreten, kendine güvenen, ailesine, ülkesine faydalı yetiştiklerine inandığım, başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, değerli öğretmen ve yöneticilerimizi, fedakâr anne babalarımızı kutluyorum. Bu eğitim öğretim yılında elde edilen başarıların, yapılan çalışmaların, yine birlik ve beraberlik içinde çalışarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında da katlanarak devam edeceğine inanıyorum.

Sevgili öğrencilerim; yaz tatilini sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle değerlendirin, ailenizle arkadaşlarınızla güzel bir tatil geçirin. Yaşamda başarılı olmak çok okumaya dayanır. Okulda, öğrencilik yıllarında başarılı olmak, yetişkin yaşamda meslekte ilerlemek için her şeyin hızlı değiştiği günümüzde, daha çok okumak kaçınılmaz bir zorunluluktur. Bu tatil döneminde de dinlenirken, eğlenirken okumaya da zaman ayırın. Ayrıca önümüzdeki SBS ve LYS sınavlarında hepinize üstün başarılar diliyorum.

Kıymetli velilerim; geleceğimizin umudu çocuklarımız ile gurur duyuyorum. Çocuklarımızın yaz tatilini etkili ve verimli bir şekilde geçirmesi gelecek yılki başarılarını olumlu yönde etkileyecektir. Aynı zamanda çocuklarımızın bu yaşlarda öğrendikleri ve kazandıkları davranışlar bütün bir hayatlarını belirlemekte etkili olacaktır. Bundan yola çıkarak çocuklarımızın sanal ortamlardan daha çok hayatın içinde, gerçekçi paylaşımların olduğu, sevgi dolu sıcak bir ortamda tatillerini geçirmeleri önemlidir. Eğitimde her aşamada bizlere destek olan velilerimizle işbirliğimiz daha da kuvvetli olarak önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

Değerli öğretmenlerim; eğitim bireyde var olan potansiyelin ortaya çıkmasıdır. Sizler bu potansiyeli ortaya çıkaran kişilersiniz, tüm çalışmalarınızın odağında öğrencilerimiz var. Öğrencilerimizin daha donanımlı, bilgili, becerili olmaları ve mensubu olduğu milletin değerlerini özümsemeleri açısından biz eğitimcilere önemli görevler düşmektedir. Gölbaşı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hep birlikte bunu başarmış olmanın mutluluğu içerisindeyim. İyi bir tatil geçirirken geçirdiğimiz bir yılın değerlendirmesini yaparak gelecek eğitim öğretim yılını planlayacağınızı biliyorum. Tüm çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Bu öğretim yılında okul ve kurumlarımıza desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor, değerli yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin, saygıdeğer velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmelerini diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2012, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER