Kişiye Özel Benzin İstansyonu Arsası... Haşlak soy isimli bu kişi kim?..

MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kadir Yanık, Belediye eski Başkanı A.Nasır Haşlak ile ilgili çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kadir Yanık, Belediye eski Başkanı A.Nasır Haşlak ile ilgili çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Belgelerle konuşan Yanık, Haşlak soy isimli kişiye özel benzin istasyonu arsası çıkarıldığını iddia etti.

HAYRETLER İÇİNDE KALDIM

Yanık, ilk olarak 2006 yılında yapılan Gerder-Örencik Taşçılar İmar Uygulaması hakkında elinde bulundurduğu encümen kararlarını basın mensupları ile paylaşarak, bu karar ile ilgili bilgi verdi. Ümit Günay Akıncı’ya ait olan arsalar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belgeleri açıklarken hayretler içinde kaldığını  ifade eden Yanık, “Ümit Günay Akıncı isminde bir vatandaşımızın 150 m2 yeri var. 150 m’ yere 3000’den 5 tane parsel alıyor.  15.000 M’2 olmuş… Bu kimiz zamanın da yapıldı? Yıl 2006. sizin doğruluk anlayışınız bu mu?” dedi.

KİŞİYE ÖZEL BENZİN İSTASYONU ARSASI

Kadir Yanık, Haşlak’ın yakını olan Yüksel Haşlak’a ait olan bir arsa için gündeme bomba gibi düşecek bir açıklamada ve iddiada bulundu.

2008 tarihinde İmar Müdürü Seyfullah Nas’ın da imzasını taşıyan Gölbaşı Virancık Akaryakıt İstasyonu uygulama imar planı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yanık, “Burası Yüksel Haşlak’ın. Tamamı 5.000m’2. 3288 M’2 alandan 183 M’2si Gölbaşı Belediyesi’nin, 3105 M’2si Yüksel Haşlak’ın. Toki2ye giderken benzinlik alanı olarak ayrılmış yer. 2008 yılında iktidar biz değildik, isimde ortada. A.Nasır Haşlak kimdir, Yüksel Haşlak kimdir arkadaşlarımız bunun araştırmasını yapsın. Benzinlik arazisi özel bir yerdir. O bölgede başka benzinlik arazisi yok. Belediye arsasından yer alıp tamamlamış. Başka bir yere ruhsat veremez” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2012, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER