Aksoy adaylığını açıklıyor

MHP Gölbaşı’nda 18 Şubat’ta kongresini gerçekleştirecek. Kongreye sayılı günler kala MHP Genel Merkezi’nin, Ankara İl Teşkilatı’nın ve İlçe Teşkilatı’nın ortak bir isim üzerinde karar kıldığı öğrenildi. Bu isim Mahmut Aksoy.

Aksoy adaylığını açıklıyor
Türkiye genelinde siyasi partiler de içerisinde kongre heyecanları devam ediyor. AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi tamamlanırken, şimdi gözler CHP ve MHP’nin ilçe kongresine çevrildi.
MHP Gölbaşı’nda 18 Şubat’ta kongresini gerçekleştirecek.  Kongreye sayılı günler kala MHP Genel Merkezi’nin, Ankara İl Teşkilatı’nın ve İlçe Teşkilatı’nın ortak bir isim üzerinde karar kıldığı öğrenildi. Bu isim Mahmut Aksoy. MHP’nin tek aday üzerinde karar kıldığı gelen bilgiler arasında.
Mevcut İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener’in kongrede yeniden aday olmayacağı daha önce kamuoyunda gündeme gelmiş ve Mahmut Aksoy’un ise aday olacağı Gölbaşı Kamuoyunda konuşuluyordu. Kongreye sayılı günler kala ise MHP tek bir aday üzerinde karar kıldı. Mahmut Aksoy yarın saat 14.00’da MHP Gölbaşı İlçe teşkilatında adaylığını resmen açıklayacak.
MHP’nin Gölbaşı İlçe Teşkilatı kongresine tek ve ortak bir adayla çıkacağı bekleniyor.
MHP İlçe Başkanlığı için adı geçen Mahmut Aksoy, Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nin sosyal tesisi "Göl Mekan" adlı restorantı işletiyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2012, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER