Kırılan kolu onu ele verdi...

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Ticaret Merkezi’nde bekçiyi etkisiz hale getirip hırsızlık yapmak isteyen şahıslar, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Kırılan kolu onu ele verdi...
 Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Ticaret Merkezi’nde bekçiyi etkisiz hale getirip hırsızlık yapmak isteyen şahıslar, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Güvenlik kameralarını izleyen polisler, şahıslardan birinin yüzünü maske ile kapattığını, işyerinin kapı kilit kısmını açmaya çalışırken sol eli ile hareket ettiğini, sağ elini kullanmakta zorlandığını fark etti. Şahsın kolunun kırık veya alçıda olabileceği ihtimalinden yola çıkarak, ilçede ve çevre hastanelerde şüpheli şahsa uygun bilgiler toplanırken, emniyette çok sayıda suç kaydı bulunan Ö.K. isimli şahsın yakın zamanda cezaevinden tahliye olduğu ve Gölbaşı’nda ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı.

Şahsın olay tarihinden yaklaşık iki hafta önce kolunun kırıldığı ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde alçıya alındığı tespit edilirken, şahıs takibe alınaeak yapılan soruşturma sonucunda belirtilen suçların faili olduğunu polise itiraf etti. Suç ortağı olduğunu belirttiği şüpheli M.Ö.’de Gölbaşı’nda yakalandı. Şahıslar tutuklanarak Başsavcılığın sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheli Ç.D.’nin yakalanması için çalışmalar ise sürüyor.

İlçede emniyet ve asayişin sağlanmasının önemli olduğunu belirten Gölbaşı İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, “Polisimizin Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, suç işlenmesini önleme ve suçluların takip edilerek adalete teslim edilmesi en temel sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğumuzun gereği polis ve jandarmamız çalışmalarına titizlikle devam etmektedir. Kolluk birimlerimizin özverili çalışmalarının sevindirici ve olumlu sonuçlanmasında görevlilerimizin bilgi, tecrübe ve özverilerinin yanı sıra vatandaşlarımızla kuracağı sağlıklı iletişimde büyük önem taşımaktadır. Bu son olayın aydınlatılmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2013, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER