AK Parti ilçe adaylarını Aralık sonuna bıraktı

2014 yerel seçimleri için ilçelerde heyecanlı bekleyiş sürüyor.

AK Parti ilçe adaylarını Aralık sonuna bıraktı
 2014 yerel seçimleri için ilçelerde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Özellikle AK Parti kanadında Ankara’nın ilçelerinde kimin aday gösterileceği merakla bekleniyor. AK Parti Ankara İl Başkanlığı Genel Merkez ile ortak bir çalışmaya imza atarak, bütün ilçelerde ki aday adaylarıyla tek tek görüşüyor.
Bugün Ankara İl başkanlığında yapılan toplantı sabah saatlerinde başladı akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Her ilçeye ayrı ayrı saatlerde randevu verilerek, ilçe başkanıyla birlikte ilçe adayları İl Başkanı Murat Alparslan ve Ankara il Koordinatörü Recep Yıldırım’ın karşısına çıktı.
Adaylara, aday adaylıklarını geçirdikleri 1,5 aylık süre zarfında bölgede gördükleri eksiklikler ve seçimin nasıl kazanılacağı veya oy oranının nasıl yükseltileceği yönünde sorular sorularak bilgi alışverişinde bulunuldu.

iste-ak-partinin-aday-adaylari---

Aday adayları 1,5 aylık saha araştırmaları ve çalışmalarını anlatırlarken, İl Başkanı Murat Alparslan’da aday adaylarının resimli dosyalarının yanına notlar aldı. Bu arada Alparslan’ın aday adaylarına, adayların açıklanacağı tarih için önümüzdeki hafta değerlendirmelerin devam edeceğini ve Aralık ayı sonunu bulabileceğini söylediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER