Yavrucuk da Kültür Merkezi'ne kavuşuyor

Gölbaşı Belediyesi, mahallelerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını cevap veren kültür merkezleri açılışlarına devam ediyor.

Yavrucuk da Kültür Merkezi'ne kavuşuyor
 Gölbaşı Belediyesi, mahallelerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını cevap veren kültür merkezleri açılışlarına devam ediyor. Bir yandan yenilerinin yapımı başlarken bitirilenler de hizmete açılıyor. Hizmete açılışta sıra şimdi Yavrucuk Kültür Merkezi’ne geldi.

Yarucuk’ta yapımı tamamlanan kültür merkezi 14 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 13.30’da Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından törenle hizmete açılacak.

ADIM ADIM SONA GELİNİYOR 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hizmete açtıkları kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini ifade etti. Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldiklerini bildiren Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

“Bir yandan yeni kültür merkezlerinin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Şimdi sıra Yavrucuk Kültür Merkezi’ne geldi. İnşallah vatandaşlarımızla hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve daha sonra birlikte yemek yiyeceğiz. Açılışını yapacağımız kültür merkezimiz Yavrucuklu hemşehrilerimize ve Gölbaşı’mıza hayırlı olsun.”

275 m2’lik m2’lik bir alanı kapsayan Yavrucuk  Kültür Merkezi’nin içinde 18 m2’lik muhtar odası, 25 m2’lik mutfak, 10 m2’lik gelin odası, toplamda 14 m2’lik wc’ler, 40 m2’lik taş avlu ve 150 m2’lik çok amaçlı salon bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER